2777
2789

حتی پوشکم شوهرم گرفته .پونزده تا سرهمی گرفته اسباب بازی همه چی .. ده جفت کفش 

هرماه منفی میشه ..علتشم گفتن ناشناخته 

اینهمه علم پیشرفت کرده پس چرا نمیفهمن از چیه ؟

شوهرمم بچه میخاد امشب گفت ماه دیگه  نشد جدا بشیم منم غرورمو حفظ کردم فوری گفتم باشه ولی اومدم تو اتاق دارم یواشکی گریه میکنم.

حتی حاضر نیست برم تو سیکل آی وی اف 

من قبلن تنها زندگی کردم الانم طلاقم بده میتونم کنار بیام ولی میگم یدونه بچه چی بود گیرم میومد برای خدا که کاری نداره. .. 

وقتی تنها بودم شوهرم خیلیی تلاش کرد تا زنش بشم یکسره کادو و گل میخرید الان راحت میگه برو خیلی جاخوردم ولی ظاهرمو حفظ کردم 

ینی این همون مرده خودشو میکشت جواب سلامش بدم 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشو اصلا

ببخشیدااا ولی خاک تو سر شوهرت یعنی چی جدا شیم؟؟ احمق بی لیاقت 

مگه تو اسباب بازی؟

من اول ازدواج به شوهرم گفتم بچه دار نمیشم و یه بچه رو به سرپرستی میگیریم و قبول کرد

چرا یه نوزاد به سرپرستی نمیگیرید؟

به خدا اگر من حامله نمیشدم همین کا. رو میکزدم 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

ببخشید اینو میگم ولی من جات بودم تلاش نمیکردم از همچین مردی بچه دارشم.

اره میخام برم دیگه دلم کنده شد ازش

صلوات فرستادم انشالله حاجت روا بشی خدا هم ب شما هم ب من فرزند سالم و صالح اعطا کنه ب امید خدا❤️

ممنون عزیزم

عزیزمم

چقدررر درکت کردم بااین تفاوت که ما جرعت خریدن سیسمونی هم نداشتیم در حد دو سه تا چیز ریز خریدیم با ذوق فراوان

اما نزدیک دو ساله خبری نیس

من شوهرم آز نمیده همش میگه تقصیر خودته..

شما که مشکلی ندارید سعی کنید بدون استرس و شاد و ریلکس و دنبال سفر و...باشبد

غذاهای سالم و مقوی بپز 

قبل اقدام یکساعت قبل به شوهرت قهوه بده 

ی بار دیگش هم شربت زغفران بده 

شما با این مراعاتها نتیجه میگیرید 

امیدوار باش

پای زندگیت بمون و بجنگ

شوهرت رو راضی کن

من خودم موندم اگه شوهرم بره آز بده مشکل اونم داشته باشه روش میشه تو چشمم نگاه کنه.بعد میبینم آره

مردا همشون طلبکارند

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه