2777
2789
عنوان

سیسمونی بچم کامله ولی بچه ای درکار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 33 پست

مایل بودی این دوره رو شرکت کن و مواردی که گفتنو اجرایی کن حتما باردار میشی مثل خانمای دیگه.. 

ای وی اف مثلا من انجام دادم چی شد؟ این همه امپول و رفت و امد ، اخرشم ۲ تا جنین داشتم نگرفت :/  بعدا طبیعی باردار شدم خواست خدا بود تو اوج ناامیدی .. 

تا بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشو ولی مرداد کلا همینن 

من دختر داییم ی دختر داره شوهرشم پولدار خود زنش ام پولدار ولی همیشه میگه می‌دونم شوهرم پای ی بچه نمیمونه هزار جا می‌ره بچه دار بشه 

سعی کن خودبری چندتا جا خصوصی و مطب و اصلا به شوهرت نگو خیلی پیگیری کن با مامانت برو شده پول کاشت و اینا بده ولی شوهرت نفهمه 

می‌دونی منظورم چیه ؟ خیلی شفاف نگو پی درمانی خیلی جا برو شاید امیدی شد 

(:A__•~•__M:)
عزیزم خوب چرا وارد پروسه درمان نمیشید ؟ ای وی اف خیلی ها رو جواب داده

فقط بهم قرص داد دکتر گفت زوده برای ای وی اف 

من فقط کمی لاغرم و ذخیره تخمدانم کم بود

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

فقط بهم قرص داد دکتر گفت زوده برای ای وی اف من فقط کمی لاغرم و ذخیره تخمدانم کم بود

خوب پس خیلی باید امید و انگیزه بیشتری داشته باشی عزیزم روحیه هم مهمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واسه من برعکسه 😆

ینی چی؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزممچقدررر درکت کردم بااین تفاوت که ما جرعت خریدن سیسمونی هم نداشتیم در حد دو سه تا چیز ریز خریدیم ...

تو روی من داره میگه برو .. چجوری بجنگم اخه؟ غرورم چی میشه بیوفتم ب دستو پاش بگم طلاقم نده ؟ اینهمه ضجه زد باهاش ازدواج کنم ..الان بگم ترخدا بزار بمونم 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

فقط بهم قرص داد دکتر گفت زوده برای ای وی اف من فقط کمی لاغرم و ذخیره تخمدانم کم بود

یه سر بیمارستان صارم بزن معجزه میشه برات

من معجزه ها دیدم از اونجا

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

پرونده دارم اونجا

خب نتیجه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ممنون ک حرفامو خوندید. خدانگهدارتون

پیش کدوم دکتر رفتی