2777
2789
عنوان

قفلی این روزاتون چیه😢🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 239 پست
الهی من قربونت برم جیگرم😘

حخدانکنه عزیز دلم

قبول کردم عشقم 😉😍

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

حخدانکنه عزیز دلمقبول کردم عشقم 😉😍

فدات شم نفس💎

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه عزیز دلمممم💞💞

💝🌼🎀

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خارجیه ولی بخوام معنیش رو بگم 

تو فکر میکردی شیطان شاخ داره؟

منم این فکر رو میکردم..

اما اون یه لبخند داره یه کت شلوار شیک داره و یه موهای شونه شده داره و اون باادبه باادب

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

احسان خواجه امیری.تیتراژ بچه مهندس بود

عاااااااااااااا

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

اره عزیزم فارسیه خیلی قشنگه فارسی و کردی ترکیبی

اسم خواننده و اسم اهنگ چی بود عزیزم بدم دانلود کنم؟🤧😁

خارجیه ولی بخوام معنیش رو بگم تو فکر میکردی شیطان شاخ داره؟منم این فکر رو میکردم..اما اون یه لبخند د ...

چ اهنگ باحال و درعین حال خنده داری🤧🤧😂

چ اهنگ باحال و درعین حال خنده داری🤧🤧😂

وای ازه ولی لحن خوانده خداست

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

انشالا ک ی همسر همین جوری نصیبتون بشه🥰🥰

انشاءالله

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

گاچما منن ای ازاده سوگی بو دونیانین دگاچما منن ای سوگیلیم بی قز بی اوغلانین د

🤧🤧ترکی بلد نمیباشم