2777
2789
عنوان

قفلی این روزاتون چیه😢🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 239 پست
اهنگ قشنگیه منتها تو اینستا موجود میباشد

اهااااااا

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو موزیک پونزده سال پیش امینم اسمش I need a doctor هس اگه ساندکلود استفاده میکنین لینک پلی لیستمو بدم اونجا هس بیشتر هم موزیکای دپ و بی کلام قفلیم گوش بدین افسردگی تضمینه

رو موزیک پونزده سال پیش امینم اسمش I need a doctor هس اگه ساندکلود استفاده میکنین لینک پلی لیستمو بد ...

واو پونزده سال🤧🤧

ن استفاده نمیکنم 

اما من بیشتر ریمیکس غمگین و تتلو و شایع و مهیار و کردی میگوشم😢😢

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

هر چند وقت یکباری این میاد تو ذهنم

منو تو شاید دنیامون یکی شاید رویامون یکی بود شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود...

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

فقط دعا می‌کنم ، چشم به راه یک معجزه ام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام ، فقط واسم دعا کنید .

ناراحتم وقتی که من شوهر حمایتگر و جستجوگر ندارم با چه عقلی اینکار رو مردم ؟

خودمونو فروختیم وسط شهر دسترسی به همه جی عالی کنار محل کارش بماند که اونجا یکسری ماجراها بود ولی خب .

حالا اومدیم یه خونه مثلا یه کوچولو بالاشهر گرفتیم اونم ۹۵ متری سال ساخت ۹۲ همه چیشو  از صفر تا صد تا حتی کاشی های سرویس ها درها سقف پارکت کف ، همه رو عوض مردیم ولی از همون موقع که اومدیم برای بازسازی همش همسایه های کنارمون که طبقه دوم دخترش و طبقه ی سوم پسرش هستن و شیشه هم میکشه بحث و دعوا داریم 😭

شوهرم میگه تقصیر تویه  گفتم همونجا خوبه حالا خودم میرم یه جای خوب پیدا میگن سه خوابه واسه من محل مهم نیست آرامش مهمه ، هر جا رو هم میبینه و میگه خیلی از مرکز شهر دوره ، دارم پر پر میشم ، دارم دیوونه میشم چیکار کنم ؟

سر لج افتاده میگه تو منو انداختی زیر قسط و قرض ولی قرض نکردیم و پس اندازه‌مون رو دادیم رفت و کلا ۴۰ تومن فرض گرفتیم.

چه بدبختی بود دامن من رو گرفت 😭

من شهرستانی و از یک شهر بزرگ اومدم اینجا پ چون کسی رو ندارم کارهای بچه ها با منه حالا کلی مدرسه هاشون دور شده .

😭😭😭😭😭😭

فقط واسم دعا کنید خدا خودش به دلش بندازه یه خونه بگیره همون جای قبلیمون قول میدم دیگه لال بشم و حرف نزنم .

دارم دیوونه میشم .

در حق این خواهرتون یه دعایی کنید .😭😭😭😭😭😭😭

الهی گره مشکلات شما هم باز بشه بعد من 😭😭😭😭😭😭😭