dokhi__mokhi مدیر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 عنوان قفلی این روزاتون چیه😢🤥 | مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 239 پست سلام شب خوش خب همون طور ک از عنوان معلومه قفلی این روزاتون چیه؟مثلا میتونه ی شخص باشه ی خاطره ی اهنگ یا .....کلی چیز میز دیه برای قفلی این روزا خودم ب شخصه قفلیم شده ی اهنگ کردی از رامین کرمی ب اسم طناب دار قشنگه اگه دوست داشتین گوش کنین😁😁 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅 1404/06/30 | 22:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 شوهرم حس ششم قوی داره قشنگ ذهنمو میخونه🤦♀️🚶♀️ واقعاااااا ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 رامین کرمیـــــــــــــــ|SevilMusic|ـــــــــــــــحال و هوای دلمه چن وقته طوفانیه ◦◦جور کشتی غرق ب ... مرسییییییییی مامان خانمی جونممممم😍🥺🥺💗💗💗💗💗💗مامان خانمی! ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
faaaatttteeeemmmmh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2281 اگه بعد تو عاشق نشم چی آدم سابق نشم چی اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 این آهنگه که میگهمن مث خار گلی در پس هر باد نگهبان تو بودممم♬...کلافه شدم انقد خوندم و زمزمش کردم😂� ... 😅😅😂😂🤧وقتی تازه ترند شده بود حال من همین بود ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
ghazal0000 عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1374 کراشم🙂این آهنگه منو بسپار منو بسپار منو بسپار به گذشته آهنگ flying بی نظیره
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 عهپ تو هم گیرشی😂 😂😂💔💔اره باو انقدر ی مدت گوش کردم ک دیوونه شدم هر وقت کاربری شما رو میبینم یاد امروز میفتممممم 😂😂😂🤧🤧💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9482 مرسییییییییی مامان خانمی جونممممم😍🥺🥺💗💗💗💗💗💗مامان خانمی! قلبونت 😍💖💖💖💖ماه بانو. جان جا ن... خیلی خودمو تحویل میگیرماااا😂😂😂💃💃💃💃 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16212 😂😂💔💔اره باو انقدر ی مدت گوش کردم ک دیوونه شدم هر وقت کاربری شما رو میبینم یاد امروز میفتممممم 😂 ... وای منم همششش پخشش میکنم😂🥲🤦🏻♀️ ..
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 قلبونت 😍💖💖💖💖ماه بانو. جان جا ن... خیلی خودمو تحویل میگیرماااا😂😂😂💃💃💃💃 😂😂😂💗ن باو کجا خودمون رک تحویل میگیریم مامان خانمی بگم چ کار کردم😂💔🤧🤧 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 خونه ارزو معینیعنی جونمو میدم واسشاینقدرررر که به دلمهههه اهنگ های معین و اینا رو کلا گوش نمیکنم اما شادمهر تک و توک چرت ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9482 😂😂😂💗ن باو کجا خودمون رک تحویل میگیریم مامان خانمی بگم چ کار کردم😂💔🤧🤧 جرت داری نگووووو😂😂 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 جرت داری نگووووو😂😂 😂😂😂نمی گم پس ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8286 حمیدرضا بابایی اسمش چیه بگو دان کنم ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅