2777
2789
عنوان

قفلی این روزاتون چیه😢🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 239 پست
😂😂😂نمی گم پس

😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲 ای خدا که تموم شه فرار کنم از این مملکت

مبشه منم ببری با خودت🤧🤧منم هدفم مهاجرت 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😂😂💔💔خودت گفتی نگو مامان خامم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

آهنگ عاشق قمیشی

ی بار صدای قمیشی رو ت فیلم دینامیت شنیدم دیه گوش نکردم😂💔🤧

مبشه منم ببری با خودت🤧🤧منم هدفم مهاجرت

بیو 🥲🥲🥲🥲🥲🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

آهنگ فشن کورتیس❤️‍🩹❤❤️‍🩹❤❤️‍🩹❤❤️‍🩹❤❤️‍🩹❤❤️‍🩹❤❤️‍🔥❤❤️‍🩹

😂💔🤧نمیدونم کیه 

پسر خاله متاهلم ببین کراشم نیست ولی همچنین پسری با این کاریزما و حرکات تایپمه

انشالا ک ی همسر همین جوری نصیبتون بشه🥰🥰

😂😂💔💔خودت گفتی نگو مامان خامم

گفتم. جرات داری 😭😭😭😭😭😭😭😭😭. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

طناب دار کرمی که خیلی ضدحاله شادتر گوش کن

💔😂پلی لیست اهنگ هام کلا غمگین و ریمیکس 

کردی و شایع و مهیار و تتل 

با اهنگ غمگین آرامش میگیرم 😐😐

گفتم. جرات داری 😭😭😭😭😭😭😭😭😭.

😂😂خب دارم دیه 

سرچ کن موزیکش ثشنگخ

گفتی چی بود برم گوش کنم...دوباره اسمش رو بگو😂💔