dokhi__mokhi مدیر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 عنوان قفلی این روزاتون چیه😢🤥 | مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 239 پست سلام شب خوش خب همون طور ک از عنوان معلومه قفلی این روزاتون چیه؟مثلا میتونه ی شخص باشه ی خاطره ی اهنگ یا .....کلی چیز میز دیه برای قفلی این روزا خودم ب شخصه قفلیم شده ی اهنگ کردی از رامین کرمی ب اسم طناب دار قشنگه اگه دوست داشتین گوش کنین😁😁 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅 1404/06/30 | 22:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 هر چند وقت یکباری این میاد تو ذهنممنو تو شاید دنیامون یکی شاید رویامون یکی بود شاید عاشقم بودیم اما ... 🤧🤧🤧💔حامیم ک عشقه اهنگاش🤧 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 26841 😂😂🤣🤣🤣💔💔 جدی میگما «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
mar133333 عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 211 هرگز نمیشد باورم این گرد پیری بر سرم سنگین نشیند چنین من بودمو نی بود و می آواز من آوای نی اکنون منم حیران ز عمر رفته سرگردان ای خدااااا من
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 فقط دعا میکنم ، چشم به راه یک معجزه ام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سلام ، فقط واسم دعا کنید .ناراحتم وقتی ... اشاالله عزیزم انشالله همه مشکلاتتان حل بشه گلم🥺🥺🥺💔💔💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 جدی میگما وقعا🤧🤧 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 هرگز نمیشد باورم این گرد پیری بر سرم سنگین نشیند چنین من بودمو نی بود و می آواز من آوای نی اکنون منم ... 🙂🙂🙂🙂💔💔💔💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
عشقم_الهه عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 317 اشاالله عزیزم انشالله همه مشکلاتتان حل بشه گلم🥺🥺🥺💔💔💔 خیر ببینی الهی ، با دعای دوستای گلم تو نی نی سایت الهی امین مشکلات همه و بعد من حل بشه 😭😭😭😭😭😭🩷
kral2001 عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 932 پاکشوما😂😂🤧 بله ؟ باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.
amin2003 عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 129 واو پونزده سال🤧🤧ن استفاده نمیکنم اما من بیشتر ریمیکس غمگین و تتلو و شایع و مهیار و کردی میگوشم😢😢 منم دقیقاهمینم الانم رمیکس غمگین تتلو و شایع دارم گوش میدم اسمش ازت ی بت ساختم هس داخل یوتوب بزنین میاره شایدم گوگل بیاره دوست داشتید گوش کنید
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 خیر ببینی الهی ، با دعای دوستای گلم تو نی نی سایت الهی امین مشکلات همه و بعد من حل بشه 😭😭😭😭😭😭� ... انشالله عزیزم انشالله همیشه دلتون شاد و زندگیتون پر از خیر و برکت باشه🥰🥰🥰 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 بله ؟ هوچی ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
kral2001 عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 932 هوچی بگو باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 منم دقیقاهمینم الانم رمیکس غمگین تتلو و شایع دارم گوش میدم اسمش ازت ی بت ساختم هس داخل یوتوب بزنین م ... اره گوش کردم💔💔اهنگ ریمیکس تتلو و بکتاش ی بت ساختم رو گوش کنین خیلی قشنگ اهنگ شایع صدام ک میکنی رو گوش کنین خیلی قشنگعععع تو رگی هم قشنگع ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8283 بگو 🤣🤷🏼♀️چ بگم خا گفتی شما؟منم گفتم :پاکشوما 😂🤧🤷🏼♀️همین ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅