2777
2789
عنوان

حالم خرابه چون منه دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 45 پست
منم شرایط خونوادم داغونه همه بیماری روحی روانی شدید دارن چند وقت یبار بستری میشن و خواهرم اتیسمه و ک ...

خانواده های مذهبی حالمو بهم میزنن بخدا که حیف اون دین برای این مملکت این ادما استفاده بشه که از دین فقط نمازشو دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چه سمیه، هر دهه ای اسم خودش رو میزاره نسل سوخته!!!به نظرم این طوری میخوان ناکامی های خودشون ...

باشه دو روز برو کف خیابون بخاب ببینم بازم از این حرفا میزنی شاهزاده خانم ؟

شماها الان اوج قدرت اید جوانید سلامتید زیبایی اید همین ها کافی نیست برای شکر گذاری از خدا ،باقی چیزها قابل حل فقط بدونید تو این دنیا هر غصه ای راه حلی داره الله مرگ خواستید تاپیک منو بخونید تا متوجه بشید غصه های شما در قبال دیگران هیچه

خانواده های مذهبی حالمو بهم میزنن بخدا که حیف اون دین برای این مملکت این ادما استفاده بشه که از دین ...

به فکر خودت باش،فقط همینو میتونم بگم

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

شماها الان اوج قدرت اید جوانید سلامتید زیبایی اید همین ها کافی نیست برای شکر گذاری از خدا ،باقی چیزه ...

الان چرا دارید یه جور برخورد میکنید که انگار چیزی نیست من رفیقم‌بخاطر خانوادش خودشو کشت کفنش کردن میفهمین اینو؟ ته این کار میشه این 

اره مث تو خانوادم با بوس منو بزرگ نکردن من با یه لباس شیش ماه زندگی کردم

کسی مارو با بوس بزرگ‌ نکرده والا ماام مادرمون فوت شد از ۵ سالگی با نامادری و فقر و اشک بزرگ شدیم حداقل تو پسری راحت تری

تو پسری اینقدر ننه من غریبم بازی دراوردی

دهه ۸۰ ی ها رو که میبینم برام فرقی نمیکنه دخترن یا پسرن . از وقتی اینا به دنیا اومدن و کوچک بودن جلوی چشمم بودن و بازی میکردن ‌. الانم که شده حدود ۲۰ سالشون هنوز میبینمشون انگار یه دختر بچه یا پسر بچه ن برام . گناه دارن . 

کسی مارو با بوس بزرگ‌ نکرده والا ماام مادرمون فوت شد از ۵ سالگی با نامادری و فقر و اشک بزرگ شدیم حدا ...

جواب منو بده اینارو بزار واسه خودت بگو ببینم میتونی تو خیابون بخابی؟ پرتت کردن بیرون تا چند روز خونه رات ندن ؟ هر موقع دو شب بیرون خابیدی بیا بگو من درد دارم باورم‌میشه چی کشیدی 

الان چرا دارید یه جور برخورد میکنید که انگار چیزی نیست من رفیقم‌بخاطر خانوادش خودشو کشت کفنش کردن می ...

میدونی‌چرا؟چون هیچکس درکی از درد بقیه نداره

هر کی فکر میکنه درد خودش از بقیه بزرگتره 

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

الان چرا دارید یه جور برخورد میکنید که انگار چیزی نیست من رفیقم‌بخاطر خانوادش خودشو کشت کفنش کردن می ...

کسی که نتونه با مشکلات بجنگه و آنقدر ترسو و بز دل باشه که هم این دنیاش رو خراب کنه هم دنیا رو لیاقت اش مرگ هست من ۴ تا از عضو خانواده ام رو با دست خودم به خاک سپرده اونم تو اوج جوانی اما مشکلات هیچ وقت نتونست کمرم رو خم کنه و مثل ترسو ها بخوام خودکشی کنم

میدونی‌چرا؟چون هیچکس درکی از درد بقیه ندارههر کی فکر میکنه درد خودش از بقیه بزرگتره

اره افرین اون بیچاره بعد مرگش مادرش یه قطره اشکم نریخت براش من برای تنهاییش گریم گرفت برا بی کس بودنش حیف اون جون نبود بخاطر چی اخه این دنیا چه ارزشی داره که دمبال منفعتید 

کسی که نتونه با مشکلات بجنگه و آنقدر ترسو و بز دل باشه که هم این دنیاش رو خراب کنه هم دنیا رو لیاقت ...

من نگفتم خودکشیش کار درستیه دختر خوب ولی یه زمان تو ام توی جایگاه همچین ادمی بودی خودتو سه طلاقه میکردی