2777
2789
عنوان

حالم خرابه چون منه دهه هشتادی

600 بازدید | 45 پست

تو رو خدا بچه نیارین اخه ماها چه گناهی کردیم باید بسوزیم وسط دوتا ادمی که همو نمیخان من الان گمشدم واقعا نمیدونم چی میخام از زندگیم اینا همش باعثش دوتا ادمن که ارامش منو گرفتن روانمو ازم گرفتن خدا لعنت کنه کسایی رو که بلد نیستن زندگی کنن یا همو نمیخان مارو پس میندازن من الان چطور کار کنم همش احساس تنهایی میکنم این حس خستم کرده بخدا موقعیتش باشه خودمو میکشم ولی میدونم با قرص و رگ زدن نمیمیرم فقط فلج میشم دیگه بریدم منه دهه هشتادی دوس دارم انقدر داد بزنم الان که همه ی دنیا صدای دل ماهارو بشنون که ما نثلمون اتیش داره میگیره این حق ما نبود حق منه جون این بود تو این سن و سال به فکر کارم بودم ولی نمیتونم این زندگی منه که صبح و شبم با گریه بگذره از درد تنهایی قفسه سینم درد میکنه من اگه الان خانوادم رفیقم بودن انقدر ضعیف نمیشدم چه قدر خودمو قانع کنم که ادم باید متکی به خودش باشه من مگه چند نفرم جواب سوالات ذهنمو با اینا بدم؟ یه روزی یا تمومش میکنم یا خودش تموم میشه امید وارم هیچ وقت امثال من کارشون به جایی نرسه که بخان واقعا بمیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقبت توی اوج جونیم بنرمو براشون میفرستم که دیگه خیالشون راحت بشه که پسری ندارن که زجر بکشن دیگه پسری ندارن که یخان بخاطر یه خالکوبی حرصشو بخورن یا نفرینش کنن دیگه پسرس ندارن که بخان بزنن تو سرش 

چی بگم درکت میکنم ما دهه هشتادیا کلا نابود شدیم نابودمون کردن

خدا منو تو وضعیتی قرار داده که هم دوسشون دارم هم انقدر نابودم کردن که دیونه شدم یه زمان کتک کاری میکردم الان فقط خودمو میزنم که دست روشون بلند نکنم که بخام عذاب وجدان بگیرم 

منم شرایط خونوادم داغونه همه بیماری روحی روانی شدید دارن چند وقت یبار بستری میشن و خواهرم اتیسمه و کلی داستان دیگه الان به خودم اومدم دیدم ۲۵ سالمه و هیچی ندارم!!!!!!هیچیا!!از هر نظر که فکرشو بکنی

میفهمم اشتباه کردم تنبلی کردم جا زدم چون بازآید خودمو نجات میدادم با هر جون کندنی که بود

چون تو در نهایت فقط خودتو داری و خودتی که زندگیت برات مهمه

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

نمیدونم چه سمیه، هر دهه ای اسم خودش رو میزاره نسل سوخته!!!

به نظرم این طوری میخوان ناکامی های خودشون رو به بقیه هم سن و سال هاشون تعمیم بدن تا پوششی باشه روی کوتاهی ها و تقصیرات خودشون

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

والا به لله ۲۰ سال دیگه حسرت این غصه های الکی و بیخودی رو می‌خورید کاش غصه ها همینقدر کوچیک بود قدر این دوره طلایی رو بدونید که خیلی زود میگذره خودتون باید خودتون رو شاد کنید برای شادی منتظر کسی نشید