2777
2789

چون مطمئن باشید کسی ک تو خرید براش مهم نبوده  طلا

توی فروشش هم براش هیچ ارزشی نداره

دوستم برام گفت یکی از فامیلاشون کلی طلا ذره ذره با خون دل خرید....

تنهایی

هیچ وقت شوهرش ارزشی قائل نبود برای طلا

زنش جم می‌کرد کم کم ذره ذره میگرفت

بعد ولی 

همش برای اینکه بش بگه آفرین بهش نشون میداد توی عروسی ب سرو گردنش آویزون می‌کرد ک آره منم دارم:)

ی روز شوهرش پول لازم میشه

اینقد زنشو میزنه بعدم با موهاش کف خونه میکِشع اونو

بعدم زنه همرو میده....

پولایی ک مانتو نخرید مو رنگ نکرد برای سختی خانواده ش

تازه مردک دو قورت و نیم ش باقی بود ک خودم پول داده بودم:)

خلاصه بخرید ها ولی ب مردها نگید چقد دارید وگرنه تو کوچکترین مشکل یاد طلای شما میفتن:)

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

هووفف۵

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شوهر من حیوون نیست ک اینکاررو کنه 

همیشه با پول خودم طلا میخرم بهش نشون میدم اگرم من طلا بهش بدم عمرا طلا رو بفروشه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

من نگفتم ولی برای مهاجرت پسرم مجبور شدم سه تا سرویس طلامو بفروشم، شوهرم پول نداشت، هنگ کرد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.