2777
2789

یه خونه میخاد بفروشه اول گفته ۲۵۰۰ به همه بعد یه بنگاه دار دیگه اومده گفته ارزون میدی من ۲۸۰۰ برات میفروشم! یه مشتریم نفرستاده بعد فهمیدیم عقب نشینی داره گفتیم ۲۳۰۰ بدیم و بریم دوباره رفتیم شهرداری گفته اشتباه شده کمتر عقب نشینی داره هفته دیگه میایم بازرسی میگم صبر کن بیان بازرسی دیگه بگو مشتری نیاد ما که نمیدونیم چند بدیم بعد یه یاروی دلال اومده ده تا مشتری پشت سر هم دم در صف بستن تک تک میفرسته تو دارم از بوی جوراب و عطر و صابون اینهمه آدم بالا میارم! بدون هماهنگی اومدن وسط شام! بیست بار لباس پوشیدم میگه بزار ببینن! انگار موزست اینجا هر چیم بهش میگی آخه ما که قیمت نمیدونیم ما که متراژ نمیدونیم اینا میان چیو ببینن انگار نه انگار 

وای وای بوی جوراب و عطر و صابون😂💔

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا آدم حرصش میگیره از فرشامون داره عوقم میگیره انقدر پا رفت روش

میفهمم منم سر ی قضیه مشابه دمپایی پوشیدن تو خونه رو شروع کردم به توهم پیشنهاد میکنم💔🌚

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

میفهمم منم سر ی قضیه مشابه دمپایی پوشیدن تو خونه رو شروع کردم به توهم پیشنهاد میکنم💔🌚

آره منم شروع میکنم اسپری بدنم تموم شد بسکه بوی اینا رو از بین بردم اگه مشتری بودن حرصم نمیگرفت خب روالش اینه ولی این دلال خر نمیدونم از کجا خونه ما رو پیدا کرده ولش نمیکنه یه قیمتای چرتی به اینا داده که 

آره منم شروع میکنم اسپری بدنم تموم شد بسکه بوی اینا رو از بین بردم اگه مشتری بودن حرصم نمیگرفت خب رو ...

حالا اینا غریبه ان برا ما اشناهامون اینجورین 

حوصلشونو ندارم

۲۶۰۰ کمتر ندین

همین قیمتش بود ولی انگاری کردن تو پاچمون زده بود ۴ متر عقب نشینی داره! ۳۰ متر خونه میره رفتیم پرسیدیم چرا اینجوریه یارو گفته حتمن اشتباه شده هفته دیگههههه مجدد میفرستیم کارشناس حالا ببینیم اون چی میگه من میگم وقتی شهرداری میگه حتمن اشتباه شده پس چرا باید آدمایی بیان بازدید که خونه رو ۲۲۰۰ میخان بردارن!