2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چجوری فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 17 پست
دوست دارم دیگه محبتی نکنم دلم نسوزه من یه جاری دیگه هم دارم اصلا کمک نمیکنه سال به سال خانواده همسرم ...

عزیزم شما مهر طلب هستی اینکار ها رو میکنی تا تایید بشی صرفا و ممکنه ترس های درونی داشته باشی که مبادا خواستنی نباشی 

اگه خودت رو بشناسی ضعف هات رو پیدا کنی دیگه تایمی رو صرف اونا نمیکنی و خودت رو پیدا میکنی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم شما مهر طلب هستی اینکار ها رو میکنی تا تایید بشی صرفا و ممکنه ترس های درونی داشته باشی که مباد ...

بله کاملا درسته حرفاتون . احساس میکنم اگه اینکارو نکنم کسی منو نمیخاد یا خوب نیستم وقتی هم انجام میدم  از سادگی خودم پشیمون میشم و میگم آخرین باره اما بازم تکرار میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا درسته حرفاتون . احساس میکنم اگه اینکارو نکنم کسی منو نمیخاد یا خوب نیستم وقتی هم انجام مید ...

شما تا زمانیکه ضعف هات رو کمبود هات رو خودآگاه نکنی نمیتونی خودت رو ازشون نجات بدی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن