2777
2789
عنوان

تا حالا دوست صمیمیت عاشقت شده

170 بازدید | 21 پست

تا حالا دوست صمیمی اقا داشتی ک بدونی در واقع عاشقته و برا همین نزدیکت شده صمیمی شدین 

یا اینکه بهم بگین داداش یا ابجی 

بگین تجربه تون رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست نیست فقط در انتظاره

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

تجربشونداشتم ولی تادلت بخوادازین داداش آجیادیدم که الان بچه دارن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

به اون مرحله صمیمیت نرسید، بعد یه مدتی دوستی ساده پیشنهاد داد 

داداشی هیچ وقتی خطاب نکردم تو روابط،به اسم صدا میزنم اینا چیه دیکه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مگه غیر اینم بوده 

قطعا دوستی دختر و پسر اونم صمیمی به خاطر علاقه پسرهاست که اول بشناسن و بعدش بگن عاشقت شدن 

حالا کاری به اون درصد کمی ندارم که حد و مرز دارن و فقط قصدشون دوستی معمولی