2777
2789

من حدود یه ماه پیش اکوی قلب دادم و سالم بود

اکثرا دچار علائم سرگیجه هستم و بیحالی

سینه چپمم مثلا درد میگیرع بعضیا وقتا

با اینکه اکو قلب دادم

۱۹ سالمه

معدم مشکل داره و الان یه رفلاکس ریزی داشتم مثلا نهاری که خوردم هنوز هضم نشده

خیلی نگرانم وسواسم دارم استرسم دارم همش حس میکنم یه چیزیمه یا قرارع یه چیزیم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده شاید کمبود ویتامین داری که سرت گیج میره یا مایع گوش‌ات تکون خورده

اون درد هم که میگی واسه معده‌ست، معده کوفتی معلوم نیست چه جونوریه، دردش مثل گلوله شات‌گان دولول می‌مونه 

منم سر همین رفلاکس هی دندونام خراب میشه، شبا باید نشسته بخوابم😐💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا منم‌تو‌همین‌حس و حالم ولی سر درد سمت چپ‌دارمو‌همش‌میترسم برم‌دکتر چیز بدی باشه

برو

من رفتم بازم حس میکنم چیزیه

این یعنی وسواس 

ولم نمیکنه

هیچوقت ذهنم سمت چیزای خوب نرفت

عزیزم انشاالله که چیز خاصی نیست 

البتع که تشخیص های اشتباه هم کم نبست بارها رفتم دکتر و تشخیص غلط دادن یکیش گفت سرطان دارم در حالیکه هیچیم نبود 

اما به فرض که باشه بنظرت با استرس درست میشه ؟ منشا وسواسمون همون استرسه لطفا توکل کن به خدا بعدشم راه درشت و منطقی رو پیش برو بعدشم همه ما ادمیم کم و بیش مریضی داریم این همه ادم داریم با کلی مریضی صعب العلاج سالها تو اوج زندگی کردن و میکنن این حجم از نگرانی طبیعی نیس رهاش کن جای این نگرانیا دکتر برو حلش کن انشاالله 

آزمایش بده شاید کمبود ویتامین داری که سرت گیج میره یا مایع گوش‌ات تکون خوردهاون درد هم که میگی واسه ...

ویتامین دی پایین بود خیلی

که قرصشو میخورم

اخه تا سینه درد میگیره سریع ادم فکرش میره سمت قلب از یه طرفی سرگیجه هم دارم زدم گوگل فقط قلبو اورد

یه ماه پیش رقتم اکو قلب دادم که دیگه به قلب فکر نکنم ولی مثل اینکه فایده ندشته باید مغزمو در بیارم

عزیزم انشاالله که چیز خاصی نیست البتع که تشخیص های اشتباه هم کم نبست بارها رفتم دکتر و تشخیص غلط داد ...

چ دکتری برم 

دکتر قلب رفتم گفت سالمی، 

دکتر معده رفتم میکروب معده داشتم یه معدت قرصشو خوردم باز ول کردم

دکتر اعصاب رفتم قرصشو خوردم ول کردم

هیچ امیدی به خودم ندارم

انشالله خیلی زود عزیزم به حق فاطمه زهرا حالت خوب شه🤲🏻🌼💛

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم