2777
2789

انروز با مانتو مقنعه مجبور شدم کلی راه سربالایی برم مردم دیگه😭😭 هم گرمه هم به شدت باد و خاک هست 

شر شر عرق میریختم هر روزم ادم حموم بره باز کثیف میشه 

به نظرتون کی سرد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواخر مهر به بعد 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

هوای کوفتی ما که سرد شده🤣شبها درو پنجره بستس و کولر نمیزنیم دوهفته ایه.شبا با پتو میخوابیم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من که نه طاقت گرمای تابستون دارم نه سرمای سخت زمستون.فقط هوای متعادل مثل الان یا فروردین واردیبهشت رو دوست دارم. .البته اینجا زمستون سختی نداره..کاملا قابل تحمله

پارسا پسرمامان😍