2777
2789

به نظرم احتمالش کم بود 

دوستم با ۱۸ هزار منطقه ۱ فوریت هم روزانه زد و هم شهریه پرداز شهر های مشهد و نیشابور . دختر بود و نیاورد .شاید اگه دانشگاه های تیپ ۳ بیشتری میزد شانس بیشتری داشت . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دیدم ۳۰ هزار هم دعوت شده

منطقه با منطقه فرق دارع 

30 هزار منطقه 2 اره میشه ولی منطقه یک نمیدونم

ترازت و بگو اگه 7000 ب بالا باشی اره احتمال داشت

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

اولا که رتبه توی منطقه ۱ و ۲ و ۳ فرق داره مثلا ۳۰ هزار منطقه ۲ دعوت میشه ولی ۱۹ هزار منطقه ۱ نه . 

دوما اینم مهمه که کدوم شهر رو میزنی قطعا قبولی توی سبزوار راحت تر از مشهده 

سوما جنسیت توی رشته فوریت خیلی مهمه ؛ اگه دفترچه سراسری رو دقیق دیده باشی میبینی که پسر ها رو بیشتر جذب میکنن تا دختر ها . 

امسال رتبه ام ۱۹ هزار منطقه ۱ شده ؛ شدیدا استرس دارم پرستاری آزاد و مازاد دانشگاه های تیپ ۳ رو میارم یانه . چند تا از دوستام گفتن نه نمیاری از الان شروع کن واسه سال بعد ولی اصلا حوصله پشت موندن رو ندارممم . نظرتون چیه ؟؟