2777
2789
اخه احمق میگه کجای کارم بی حیاییهاخه ریدم تو حیات

خاهر این اصلا حیایی نداره برینی

حیف پی پیات نیس؟!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اخه احمق میگه کجای کارم بی حیاییهاخه ریدم تو حیات

براش عادیه آخه

بیچاره شوهرش😐

فقط تاپیکاشو بخونید 👇👇👇👇👇

عنوان

من یبار سوار ماشین آقایی شدم

119 بازدید| 5 پست

متاهلم و اون وقتی که سوار شدم تنها بودم ماشین شخصی هم بود تاکسی نبود . دیگه سر حرف باز شد چند جا هم کار داشتم لطف کرده رسوند به کارام رسیدم بعدش هم برد دم خونمون . متاسفانه شماره که خاست گفت اگه مشکلی چیزی بود بگین منم دادم واقعا نادونی کردم . کرایه هم هر چقدر گفتم نگرفت . حالا چکار کنم هی پیام میده واقعا عاصی شدم . بنظرتون بهش بگم شماره کارت بده پولشو بزنم دست بر داره یا چی واقعا موندم، پولشم نمیخادا فقط سلام و احوالپرسی

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت مقصری 

زود ازدواج نمیکردی میزاشتی 2 موقعیت بهتر با 2 آدم دیگه آشنا بشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خاهر این اصلا حیایی نداره برینیحیف پی پیات نیس؟!

واقعا راست میگی

من با یکی احمق مثل این خانم در ارتباط مستقیم بودم...هم اناقیم بود .....همسرش هیات علمی بود و با همکار مشترک خودش و همسرش تو زمانی که همسرش یک کارمند ساده بود دوست شده بود....پسره لیسانس بود و چهار سال از خودش کوچیکتر.....همسرش پست دکتری بود و متین و اقا

بعد به همسرش میگفت اقا بزذگه به دوست پسرش میگفت اقا کوچیکه

بعد میگفت عشق من و اقاکوچیکه پاکه از سجاده ش همیشه بوی گل میاد.....شوهرم روی نحابت دوستش قسم میخورهههه

البته شوهر بدبختش

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نی نی یار که تاپیک خیانت به شوهرتو 

برات ترکوند

وگرنه یه پسر جدید هم اینجا برات پیدا شد

ول کنت نبود چندش 🤮🤮🤮🤢🤢🤢

لنگه ی خودت کثافت

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

براش عادیه آخهبیچاره شوهرش😐فقط تاپیکاشو بخونید 👇👇👇👇👇عنوانمن یبار سوار ماشین آقایی شدم119 بازدی ...

حس میکنم اسکله وشیرین مغز

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خیلی اشغالی تاپیک میزنی بعد جواب هم نميدی تروخدا بگو تاپیکت فیکه تروخدا

نیس خیلی قبل ترشم بخون

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

براش عادیه آخهبیچاره شوهرش😐فقط تاپیکاشو بخونید 👇👇👇👇👇عنوانمن یبار سوار ماشین آقایی شدم119 بازدی ...

😐😐😐😐

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

واقعا راست میگیمن با یکی احمق مثل این خانم در ارتباط مستقیم بودم...هم اناقیم بود .....همسرش هیات علم ...

اینا یه مشت کودنن که واسه درختا مناسب کودن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کاش نی نی یار تعلیق مشکی بکنت الهی 

اینا یه مشت کودنن که واسه درختا مناسب کودن

حیف کود پر از املاح و عناصر مفیده

حیف کود پر از املاح و عناصر مفیده

اخ راس میگیا