2777
2789
سلام عزیزم چخبر؟ کارِت چیشد مشغولی؟ واقعی بود؟

سلام ارع 😅 حالا خودم هزینه ثبت نام دادم ۱۹۹ تومن ،اما تونستم سیصد در بیارم تا امروز ،بد نیست فعالیتت زیاد باشه خوبه 

ی 🌹

سلام ارع 😅 حالا خودم هزینه ثبت نام دادم ۱۹۹ تومن ،اما تونستم سیصد در بیارم تا امروز ،بد نیست فعالیت ...

والله همینم خوبه بنظرم ، بالاخره یه سودی هم کردی دیگه😁تو اینستا کار میکنی؟  کارش چیه؟ کامنت میزاری یا چی؟ 

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله همینم خوبه بنظرم ، بالاخره یه سودی هم کردی دیگه😁تو اینستا کار میکنی؟ کارش چیه؟ کامنت میزاری ...

اره اینستا یا تیک تاک پست هایی که میفرستن رو پست میکنم منم بعد به کامنت جواب میدم

ی 🌹

اره اینستا یا تیک تاک پست هایی که میفرستن رو پست میکنم منم بعد به کامنت جواب میدم

روزی چندساعت باید وقت بزاری؟ 

اکانت جدا باید بسازی برا کار؟

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

ادمین ازماهی ۱۰

واقن؟ چجوری ؟ 

برا چه سبک پیجایی؟ 

من به ماهی ۵هم راضی ام

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اکانت جدید اره ،هروقت وقت داشته باشیه

چ پیجیه اسی؟ یه ذرشو میگی؟ 

برابلاگراس یا کالا برافروش؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

سلام اسی میشه به منم بگی چجوری و چیکار کنم ؟

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

سلام ارع 😅 حالا خودم هزینه ثبت نام دادم ۱۹۹ تومن ،اما تونستم سیصد در بیارم تا امروز ،بد نیست فعالیت ...

عه عزیزم بسلامتی مشغول شدی بلخره 😅🌸 من اگ یادت باشه پیشنهاد ادمینی بهت دادم

این هزینه ۱۹۹ تومن رو براچیه ازموش چی دیدی ؟

ادمین شدی ؟

۳۰۰ تومن طی چندروز دراوردی کارت راحته؟ چندساعت درروز مشغولی؟ 

برا پیجای فروش درحد کامنت و دایرکت جواب دادن از۱۰ ب بالا من خودمم دنبالشم اتفاقا از کجا هاپیداکنیم ب ...

من ندیدم جایی تبلیغ کنن، توروخدا اگر جایی دیدی ب منم بگو

من بچه کوچیک دارم ،کاربیرون نمیتونم

اینجوری ک شمامیگید اگرباشه، خیلی خوب میشه😍

چون من فکرکنم ادمینای اصلی فروش اکثرن  تولید محتوا میکنن، یا کلیپ بسازن یا کلیپای اماده رو ادیت بزنن بعد پست کنن

عه عزیزم بسلامتی مشغول شدی بلخره 😅🌸 من اگ یادت باشه پیشنهاد ادمینی بهت دادماین هزینه ۱۹۹ تومن رو ب ...

اره هزینه دادم ،بعد آموزش در حد نیم ساعته ..سیصد تومن تو سه روز در آوردم، اخه میدونی اولشه بعدا به درآمد بیشتر میرسی

ی 🌹