2777
2789
وای من دیگه خجالت میکشم ولی مجبووووورم بپرسم ، دقیقا در ازای چه کاری بهت پول میدن؟ جذب نیرو؟ تعداد ف ...

جذب نیرو که از طریق پست های تو پیام میدن ،حالا وقتی ثبت نام میشی خودشون با تصویر قشنگ توضیح میده و یاد میگیری 

ی 🌹

جذب نیرو که از طریق پست های تو پیام میدن ،حالا وقتی ثبت نام میشی خودشون با تصویر قشنگ توضیح میده و ی ...

آهان یعنی اگه کسی پیام نده ، هیچی گیرم نمیاد؟🙊

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تضمین کنی همین الان ثبت نام میکنم ، منتظر پیامتم😁

من تضمین کنم؟باید فعالیت کنی که بتونی با تیلیغاتت نفر بیاری و حقوق بگیری،مثلا من تونستم و بهم حقوق  هم دادن ،اینکه دروغ باشه و بهت پولی ندن اینطوری نیست و قطعا میریزن 😉 

ی 🌹

من تضمین کنم؟باید فعالیت کنی که بتونی با تیلیغاتت نفر بیاری و حقوق بگیری،مثلا من تونستم و بهم حقوق ...

نفر بیارم که اونم همینکارو بکنه،  تا الان چقدر درآمد داشتی؟ 

من وقت آزاد زیاد دارم و مدام تو گوشی ام ، اگه فعالیت کردن، فقط پست گذاشتن و کامنت جواب دادن باشه صدرصد میتونم، فقط اینکه باید برم زیرپستای دیگران هم تبلیغ کنم؟ یا همون پست و استوری کافیه؟

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

نفر بیارم که اونم همینکارو بکنه، تا الان چقدر درآمد داشتی؟ من وقت آزاد زیاد دارم و مدام تو گوشی ام ...

همون پست های خودت کافیه ،مهم اینه که پست ها دیده بشه ..

من تا الان چهارتا ۲۰۰ تومن برام واریز کردن ،عکس از واریزی هامم دارم 

ی 🌹