حقققق لعنتیا اول به ما میگن برین خودتون بخونید جوابارو پیدا کنین سوالو حل کنین بعد میای میگی بابا ادم حسابی این سختههههههه من نتونستم حل کنم نه شما سه روز وقت داشتی چیکار میکردی خانمم ؟!! برای من این بهونه ها قابل قبول نیست برو بشین جلو همه ضایعت میکنه
ناظم راهنمایی ما خیلی مسخره بود کلاس هفتم همون ی سال بود عوض شد ( البته آخرین سالش بود بازنشسته شد)ی بار تو سالن داشتم برمیگشتم سمت کلاس اجازه گرفتم بودم واسه اب رفته بودم بیرون منو برد تو دفتر جلو مدیر و معاون و چنتا از معلما و این معاون پرورشیه چه کوفتیه همونی که تذکر حجاب و... میده اونم یه ننه من غریبم بازیا درمیاورد ی پیرزن گذاشته بودن واسه ما هیچکس از این خوشش نمیومد از بس مزخرف بود
خلاصه ناظم منو برد تو دفتر جلو همه ورداشته میگه لِنا تو چرا اینقد دستشویی میری؟!! من زیر نظر داشتمت خیلی دستشویی میری؟!! باورت میشهههههه؟! ورداشت به من گفت خیلی دستشویی میری هیچکس باور نمیکنه جز بچه های اون مدرسه که میفهمن چه خربزه ای بود
تو کل عمرم هیچوقت تو مدرسه گریه نکردم همیشه حقمو میگرفتم به لطف مدرسه تیزهوشان تبدیل شدم به یه ادمی که هفته ای حداقل دوبار تو مدرسه گریه میکنه سر خورده و افسرده اس هیچ شوق و ذوقی نداره و زیادی واسه همه چی یکم زیادی خسته اس....