2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همچین اسونم نگیر براتون جلسه اشنایی گذاشتن؟

چی؟ 

یه جلسه توجیهی بود برا تجربیا و ریاضیا حرف زدن ولی برای ما بدبختا هیچکی نیومد. کلا دوساعت آلاف بودیم. هیچی که نگفتن متاسفانه. پس باید خرخونی کنیم باز.... 

16 سال. 

از الان استرس گرفتم😅

استرس خوبه 😂💔

پیشنهاد میکنم استرس داشته باشی😂💔💔ببخشید ولی من خودم از ششم که به هفتم رفتم خیلی خوب بودم تو مدرسه خودمون و از چهارم واسه تیزهوشان میخوندم و... کلی تست میزدم اینا ... ولی اونجا که رفتم گفتم اینا هم همه مثل منن و اینا گفتم دیگه تمومه قبول شدم در همون حد معمول و ... اینا بخونم خوبه یهو دیدم له شدم اون وسط💔😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

مشاورای مدرسمون ی مشت روانی ان بخدا !طرف خودکشی کرده بود تو مدرسه اینقد قرص خورده بود مچشو گرفته بود ...

وای مشاوره‌ای مدرسه ی ما هم فقط سرزنش میکنن 

یه بار رفتم یه چیزیو بهش گفتم پشیمون شدم 

وایییییی😭 تکمیلی نهم خیلی سختره؟؟تو رفتی دهم دیگه آزمون ندادی؟

نه دیگه فک کنم معدل بالای ۱۸ ازمون نمی‌خواد و درسات پایین ۱۰ اینا نباید باشه ۱۰ یا ۱۲ و حتما نهمو جدی بگیر اولویت ب بیاری برای رشتت الفاتحه 

دیگه ... بد میشه تکمیلی نهم اگه ی معلم خوب داشته باشین نه زیاد سخت نیست اخه میدونی من اصن یادم نیست تکمیلی های هفتم و هشتم چی داشتن😂💔

ولی معلمتون پخمه باشه واقعا بد میشه معلم هشتم ما افتضاح بود هیچی حالیش نبود همه سوالا رو هم کپی میکرد داغون اصن...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

مدرسع ای نیستم اما شاغلم 💔

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مشاوره تحصیلی فرق میکنه

عه جدی؟ 

اینام همونن ها نیستن؟

ولی یکی از مشاورای ما تو دوره اول هم دفتر مشاوره تحصیلی داشت هم روانشناس بود الان واسه دوره دوم دوتا مشاور داریم یکی روانشناسه اون یکی رو نمیدونم ...

چی؟ یه جلسه توجیهی بود برا تجربیا و ریاضیا حرف زدن ولی برای ما بدبختا هیچکی نیومد. کلا دوساعت آلاف ب ...

عی بابا

برای ورودی های جدید ما جلسه آشنایی گذاشتن ماروهم ریسه کردن دنبالشون برای اشنایی با فضای مدرسه و کادر و....

اصن قرار بود کلاس پیشخوان تابستون بزارن برامون بمدت ۲ یا ۳ هفته شایدم ی ماه نمی‌دونم والدین اعتراض کردن ما میخواییم بریم مسافرت کنسلید