2777
2789
دهم تجربی ولاگ نگاه کن اکسپلور اینستاتم یجوری بچین ریلز های موفقیت بیاد خود به خود ارادت قوی میشه

رو من اثری نداره متاسفانه 💔

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فرزانگان همینقدر مدرسم 🥲دهمی؟ شما دیگه کتابهای تکمیلی ندارین؟

عه همه تیزهوشانی شدیم که 😂😂 تیزهوشا این باشن وای به حال بقیه 😞😂( بر نخوره به کسی خودمو میگم )

نه بابا گور بابای تکمیلی با سوالای مزخرفش پدرم دراومد سر ریاضیاش 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

به آیندت فکر کن

بازم اثری نداره مگه اینکه زور بالا سرم باشه 

میخونم ولی نه در حدی که باید 

صحیح ولی وقتی برا هدفت تلاش کنی تصمیمت گرفته باشی خودتو از همون اول خودتو تو اون تصور می‌کنی

توی جهانی که قاعده حکم نمیکنه‌ 

تصور کردن یه مانعه نه مشوق 

تصورات آدم از چیزی‌ که هنوز تجربش‌ نکرده حماقته‌ 

وقتی با واقعیت رو برو بشه و اونو ناسازگار با افکارش ببینه نمیتونه خودشو جمع و جور کنه‌ 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
دهمم دیگه. آره نهم به دهم قبول شدم. خب انسانی رقابت شدید نیستش منم هدف سختی مث پزشکی ندارم. پس خوندن ...

خب بزار یکم بگذره با فضا اشنا بشی اونوقت میفهمییی💔

بچه های ما سر معدل کلاس هفتم سر ۲۵ صدم خودشونو به ی روزی مینداختن مینشست وسط سالن یهو پخش میشد شروع میکرد به گریه

بعد همشون از هفتم و هشتم واسه المپیاد دارن میخونن من احساس میکنم از تابستون شروع کردم واسه المپیاد دیره 

نمی گم چون خیلییی کمه

کیفیت مهتره بگو

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

عه همه تیزهوشانی شدیم که 😂😂 تیزهوشا این باشن وای به حال بقیه 😞😂( بر نخوره به کسی خودمو میگم )نه ...

😂💔

راهنماییم تیزهوشان بودی؟ 

دقیقا ریاضیش خیلی مزخرفهههه سر همین تکمیلیا نمرم میومد پایین

توی جهانی که قاعده حکم نمیکنه‌ تصور کردن یه مانعه نه مشوق تصورات آدم از چیزی‌ که هنوز تجربش‌ نکرده ح ...

اگه از خودت مطمئن هستی خدتو باور داری 

بنظرم این طرز فکرت اشتباهه 

(دختر آبادانی.عربیه)😎🇧🇷    

بازم اثری نداره مگه اینکه زور بالا سرم باشه میخونم ولی نه در حدی که باید

منم همینطور بودم نهم. به زور خوندم خداروشکر قبول شدم سمپاد رو. اما واقعا کنکوری خوندن انسانی از الان زیاده. حتی آگه تیزهوشانی باشی😅

16 سال. 

خب این دیگه راهش مشاوره مدرست عادیه؟

مشاورای مدرسمون ی مشت روانی ان بخدا !

طرف خودکشی کرده بود تو مدرسه اینقد قرص خورده بود مچشو گرفته بودن از بس فشار روش بود مشاور بجای اینکه درکش کنه یکم بهش تسلی بده همون اول شروع کرد سرزنش کردن 

خودمم تجربه بدی دارم متاسفانه از مشاور جماعت خوشم نمیاد