2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بقیه شهرا جهاز با داماده اینجا پرده های خونه هم رو جهازه

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 124 پست
جدا؟ جالبه چون خیلی عصبانی میشید میگم اسلام گفته

من چرا باید عصبانی بشم ده سال از عروسیم میگذره این تایپیکم پیرو تایپیک اون بنده خدا بود ک میگف عروسمون گیر داده فقط ساید بخریم آخه کجای اسلام گفته داماد باید کل جهاز و بخره تو این گرونی ساید و تلویزیون ال جی و لباسشویی و....

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم مشکل عدم نزاکت

باشه تو خوبی

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اصفهانی ها همینن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اصفهانی ها جهاز زیاد میدن ولی پسر هم طلا زیاد میخره

ما که ندیدیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ما نصف نصفیم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ما لرا جهیزیه خورده ریز با عروسه بزرگا با داماده عروسی و نامزدیم با داماده تازه داماد به پدر عروس یه سینی ۵۰ ۶۰ میلیونی پول نقد شیربها تقدیم میکنه 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

من چرا باید عصبانی بشم ده سال از عروسیم میگذره این تایپیکم پیرو تایپیک اون بنده خدا بود ک میگف عروسم ...

عزمزمه حکم صریح اسلامه و قانون ، من اینو عنوان کردم همین اینکه چرا انقدر ناراحت شدید دیگه من نمیدونم

با داماده😎اصلا نمیتونم درک کنم.دختره دیت گلتو بدی بعد جهادم بدی؟پس این نره خر چه کنه.خودش باید بیار ...

داماد بدبخت هم باید خونه بگیره.هم مخارج عروسی بده.طلا بخره...اگر توان مالی خانواده دختر اجازه میده بهتره جهیزیه رو خودشون بخرن تا تمام بارروی دوش داماد نباشه..هرچند وظیفشون هم نیست که جهاز بخرن..برای کمک به دخترخودشونه

پارسا پسرمامان😍