من چرا باید عصبانی بشم ده سال از عروسیم میگذره این تایپیکم پیرو تایپیک اون بنده خدا بود ک میگف عروسمون گیر داده فقط ساید بخریم آخه کجای اسلام گفته داماد باید کل جهاز و بخره تو این گرونی ساید و تلویزیون ال جی و لباسشویی و....
ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اصفهانی ها جهاز زیاد میدن ولی پسر هم طلا زیاد میخره
ما که ندیدیم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
با داماده😎اصلا نمیتونم درک کنم.دختره دیت گلتو بدی بعد جهادم بدی؟پس این نره خر چه کنه.خودش باید بیار ...
داماد بدبخت هم باید خونه بگیره.هم مخارج عروسی بده.طلا بخره...اگر توان مالی خانواده دختر اجازه میده بهتره جهیزیه رو خودشون بخرن تا تمام بارروی دوش داماد نباشه..هرچند وظیفشون هم نیست که جهاز بخرن..برای کمک به دخترخودشونه