2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بقیه شهرا جهاز با داماده اینجا پرده های خونه هم رو جهازه

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 124 پست
میشه تجملات نباشه و اقا جهاز کنه!اسلام هم با تجملات مخالفه تمام

کدوم رفتار ما اسلامیه ک جهاز خریدنمون اسلامی باشه

اوکی شما درست میگی

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

حالا تو تبریز تو فامیل ما رسمه که اگه پسر لطف کنه خونه داشته باشه کابینت خونه رو هم پدر عروس باید تق ...

😮😮😮

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مازندران هم با دختره 

۳ تا ۵ تیکه با داماده پرده هم با داماده 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نشنیدید دلیل نمیشه نباشه تحقیق کنید میشنوید

بآشه عزیزم شما داداشتو یا پسرتو خواسی دوماد کنی طبق گفته اسلام کل جهیزیه رو تقبل کنید و من الله توفیق

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

پیش ما تقسیم میکنن معمولش اینه تیکه بزرگا پا پسره ولی شهری که هستم همه اش پای پسره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

کدوم رفتار ما اسلامیه ک جهاز خریدنمون اسلامی باشهاوکی شما درست میگی

تا به حق خانوما رسید میگید کدوم رفتار ما اسلامیه ک این باشه؟ عجب! وقتی شما خانوما اینطوری جلو حق خودتون بایستید دیکه تعجبی نیست از ستمی ک ب خانوما میشه

البته اگ پشت این کاربری ی مرد زن نمای پلشت نباشه

ما اصلا با داماد با عروس نکردیم

پولارو گذاشتیم روهم بزرگارو خریدیم اگه موند کوچیکا 

ولی پول پرده و چیزای دیگه رو من دادم بیشترشو شوهرم 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

من نه پسر دارم نه داداش ولی خدا به داد عروسای شما برسه

وااا منک دارم میگم پسرم باید بخره چی میگی شما

تا به حق خانوما رسید میگید کدوم رفتار ما اسلامیه ک این باشه؟ عجب! وقتی شما خانوما اینطوری جلو حق خود ...

من از اول گفتم دو طرف باید همو درک کنن ب دیگری فشار نیاد شرایط همو بسنجن ن اینک فقط ی طرف کلی پول بابت جهاز بده شما مشکل داری کج فهمی عزیزم