ما اصفهانیم الان یه دخترس دو ساله عروسی نمیگیره چون جهاز پرفکتش تکمیل نشده بابام میگه برای تو باید خ ...
سرمو بکوبم تو دیوار
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما ترکیم مثل شما اصفهانی ها رسم داشتیم پسر دست خالی بیاد اما دخترامون رسمو عوض کردن
شوهر خود من مبل و فرش و تی وی و میز تی وی و اتو خرید
زن پسرخالمم تقریبا گفته نصف نصف باید جهاز بخریم
تو اکثر مواقع هم پرده و تلوزیون با پسره
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
حالا تو تبریز تو فامیل ما رسمه که اگه پسر لطف کنه خونه داشته باشه کابینت خونه رو هم پدر عروس باید تقبل کنه....یا بدتر از اون نصف پول خونه خریدن رو هم پدرعروس میده...
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤