2777
2789
عنوان

دخترای خوشگل صد هیچ از بقیه جلوترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 119 پست
خدابیدختره اصلا ب دل نمیشینه ب دور از حساد و بغض کینه عرض میکنمشایدم سلیقه ها متفاوته ولی من یه خشگل ...

عکسای نتی و اینستایی منظورته ،برای مثال عکس  میزاری ببینیم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شبیه خواهر شوهرم من هستش  

واقعا من از نزدیک شاهد هستم که پوست روشن و چشمای رنگی زیبا چقدر تاثیر داره 

تازه خواهر شوهرم صدای بسیار زیبایی هم داره حرف که میزنه بسیار خوش آهنگ هستش 

دخترم صداش شبیه عمه شده هی میگه  😂

خوشگله ولی سلیقه من نیست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
🥴

واقعا معمولیه فقط ارایشه و ادیت

خوشگل از نظر من گلشیفته فراهانیه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه فدات شم، پیشانی نوشت و اقبال آدم باید خوب باشه، وگرنه خوشکلی برای آدم نون و آب نمیشه. بعد اقبال، جیب پر پول. همیشه گفتن پول داشته باش، سر سیبیل شاه نقاره خونه بساز!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چقدر شبیه خواهر شوهرم من هستش واقعا من از نزدیک شاهد هستم که پوست روشن و چشمای رنگی زیبا چقدر تاثیر ...

بعضیا خیلی سفید و بور خشگلی فقط و فقطططز ب تعداد انگشتای دستم بورو سفید چشم رنگی دیدم ک نعوذبالله رب النوع زیبایی بودن

حوری بهشتی بودن ب معنی واقعی کلنه

ن این عکس بیخودی ک استارتر گذاشته 

واااااقعا همه حاضرین جمع محو خشگلی و زیبایی عحیب این چندتا دختر بودن 

اونم بدووووون کوچک ترین ارایشی

پوست نثل هلو پوست کنده

چشمای آبی طوسی روشن با تیله بزرگ صورت تپل و خوش فرم و اندازه 

وا خدااااااا من ازهرکسی خوشم نمیاد

اینا ک تعریف میکنم بخداوندی خدا زیباترین مخلوقات خدا بودن

واقعا معمولیه فقط ارایشه و ادیتخوشگل از نظر من گلشیفته فراهانیه

از نظر من، بهاره رهنما 😅😅😅😅

من تپلا رو دوست دارم آخه 😂😂😂😂😂

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
از نظر من، بهاره رهنما 😅😅😅😅من تپلا رو دوست دارم آخه 😂😂😂😂😂

همون دیگه سلیقه ایه

الناز شاکردوستم‌من دوس دارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بعضیا خیلی سفید و بور خشگلی فقط و فقطططز ب تعداد انگشتای دستم بورو سفید چشم رنگی دیدم ک نعوذبالله رب ...

این عکس آرایشش خوب نیست  خیلی سرخ کرده لپو لبها رو 

حالا خواهر شوهرم همیشه لبهاش رو یه صورتی ملیح میزنه و چشماش رو هم خط چشم قهوه ای میکشه ،میگه مشکی بکنم چشمام رو میشه قد یه بشقاب تو صورتم 

خخخخ من چی بگم که تمامی خانواده همسرم چشمان رنگی بسیار زیبا دارند    🤣🤣🤣🤣