2777
2789
عنوان

دخترای خوشگل صد هیچ از بقیه جلوترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عکس آرایشش خوب نیست خیلی سرخ کرده لپو لبها رو حالا خواهر شوهرم همیشه لبهاش رو یه صورتی ملیح میز ...

ن ب ارایشش نیس

کلا این دختررو زیاد دیدم هیچوقتم جذبم نکرده 

اوه اوه کارت سخته پس 

خودت چحوری سفید و چشم ابرو مشکی؟

ن ب ارایشش نیسکلا این دختررو زیاد دیدم هیچوقتم جذبم نکرده اوه اوه کارت سخته پس خودت چحوری سفید و چشم ...

آره خدا رو شکر چشمای منم زیبایی خودش رو داره  ولی خوب ملتمون همه چشم رنگی رو یه چیز دیگه میدونند  

اره دهنش سرویس کرده خخخخخخخ

واقعاً ( با لحن خانم شیرزاد ) 

ولی جدا زیبا هستش پوستش صافی داره  اگه موهاش رو  لایت روشن  داشته باشه که چند برابر میشه زیباییش 

در ضمن زاویه عکس هم زیاد جالب نبود  

واقعاً ( با لحن خانم شیرزاد ) ولی جدا زیبا هستش پوستش صافی داره اگه موهاش رو لایت روشن داشته باشه ...

اره همین سفیدیش تو چشمه

کلا هرکس سفید باشه زشتم باشه خوشگل دیده میشه خخخ

من معمولی رو به خوشگلم ، از وقتی ازدواج کردم این موضوع بیشتر به چشم میاد ، مثلا درسته ادب و رفتارم با بقیه خیلی خوبه اما عروس محبوب توی خانواده شوهرم منم ، جاریم طفلی زیاد قشنگ نیست با اینکه کاری به کار کسی نداره تو جمع ها کسی طرفش نمیره میچسبن به من و همش از من تعریف میکنن و این اکثر مواقع منو خجالت زده میکنه 

کاش اینطوری نباشیم 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️