برای دخترم هم گفتن فقط کیف و قمقمه آب ولباس فرم منتها نمیدونم گل خودشون به بچه ها میدن یا خودمون ب ...
به بچه ها که گل نمیدن اصولا بچه ها برا معلم میبرن
ما پارسال تو پیش دبستانی بردیم اما اونجا کل مدرسه ۳۰ نفر بودن مشخص بود کی به کیه اینجا دولتیه ۱۵۰ تا دانش آموز کلاس اولی دارن
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستی کلاس اول هم دو تا هست مدیر میگفت هر دو معلم خوبن بنظرتون من برای تقسیم کلاس ک با کدوم معلم باش ...
مگه کلاس بندی ندارن
که ثبت شه تو سامانه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
به بچه ها که گل نمیدن اصولا بچه ها برا معلم میبرنما پارسال تو پیش دبستانی بردیم اما اونجا کل مدرسه ۳ ...
اخه بعضی مدارس تو صف به بچه ها گل میدن نمیدونم غروب برم بخرم یا نه
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
امروز که جشن داشتین گل بردی یا آوردن بقیه؟ چجوری بود کلا تعریف میکنی مرسی
پارسال اکثرا اورده بودن منم بردم باز مجبور شدم اول مهر بخرم خب تو این گرونی اتومن پارسال افتاد برام اما امسال ۱نفر اورده بود هیچ کس نیورده بود احتمالا روز اول مهربخریم اینجا که بغیر معلما بادسته گل استقبال بچه ها میان🤣🤣🤧🤧🤧🤧