یبار دوستم اینستا برام پست فرستاد نوشته بود همه اینایی که چشاشون رنگیه دماغشون بزرگه فلان....یهو بحث بالا گرفت من میگفتم عوضش چشمام قشنگه فلان برگشت گفت ولی چه فایده دماغت بزرگه نمیذاره ببینیم، گفتم عمل میکنم خب چه ربطی داره گفت بچه ها و نوه هات که به خودت میرن اونام میخوان عمل کنن؟؟
واقعا چرا بعضی دوستا اینجور حسودن؟؟ همش فاز تخمی تخیلی دارن 😐😐😂😂
💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه دوستی دارم رنگ چشماش بشدت خوشگله بینیش هم قوز داره ولی بهترین فردیه که شناختم بمب انرژیه فعاله و با اعتماد به نفسه و به نظر من خیلی خوشگله انسان ها قیافه متفاوتی دارن به نظر من اونی که زیبایی یا زشتی انسان رو تعیین میکنه اخلاقش رفتارش و تفکراتش هست
بزار یه چیزی بهت بگم کاملا حسودیش شده چون در نبودت حتما خیلی تعریفتو میشنوه از دیگران
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...