2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزایی ک ب زبون میاره و اعتقادات واقعیش فرق میکنه 

چیزایی ک ب زبون میاره و مجبوره بخاطر پول در اوردن اب و تابشو زیاد کنه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

گویا تو یه سفری باهم آشنا شدن 

شوهرش هم خیلی مرد خوبیه 

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

فمینست نیست مرد ستیزه اینو خودش گفت توی یکی از استوری های گفته بود هرچی پیش میزد کرده باز میخواستش ا ...

بدتر شد که ...

فمینیست دنبال برابری و احترام متقابله، نه اینکه کل مردها رو دشمن فرض کنه. وقتی خودش می‌گه «مردستیزم»، یعنی نگرشش نسبت به جنس مخالف  منفی و تعمیم‌یافته هست و باعث نیشه نسل جوان که تاثیر پذیر هستن به همه جنس مخالفشون نگاه منفی ناعلادنه دارن

راجب حرفش هم من سوال دارم مگه واقعیت روابط سالم اینطوریه؟؟  تو یه رابطه موفق  احترام، رضایت و اعتماد متقابله ، نه زور یا رفتارهای جنجالی اینستاگرامی چطور شیما که خودش حااااامی این مدله باید این حرفو بزنه و پا بده ؟؟ پس آرزوی داشتن «شوهر این مدلی» هم فقط یه تصویر فیک و اغراق‌شده‌ست که با واقعیت خیلی فاصله داره 🩷

میشه بگین چرا مرد خوبیه ؟ توضیح،بدین لطفا

همین که باعث شده پاس امریکا بگیره بنظرم مرد خوبیه😂

مزده خودش فمینیسته رسما. خیلی هوای زنارو داره

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(