2777
2789

سلام من نزدیگای ۴۰ گرم طلا دارم خاستم بزارم بانک میگن وام میدن شرایط چجوریه؟؟ مثلا با ۴۰ گرم طلا  چ مبلغی میدن؟؟؟ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک کارگشایی من شهر خودمون پرسیدم هر ۵۰گرم طلا بیست میلیون وام میدن

چه خبر حد اقل به اندازه نصف ارزش طلا وام میدادن.کی میاد بخاطر 20میلیون این ریسک بزرگ بکنه

بعد ۲۰ میلیون وام ماهی چقدر باید سودشو بدیم؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چه خبر حد اقل به اندازه نصف ارزش طلا وام میدادن.کی میاد بخاطر 20میلیون این ریسک بزرگ بکنه

ریسک که نداره

طلا پیش بانک محفوظه

فقط مبلغش اصلا منطقی نیس خیلی کمه

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

ولی چقدر کم 😐😐😐 من گفتم ۱۰۰ میلیون میدن 😂😂

چه جالب، من نمیدونستم همچین چیزی هست

اره هست ولی خب ریسکه تواین شرایط 

برو سراغ بانک رفاه ملت فکر کنم 70تا 90بدن چون اون ها درصد بیشتری از ارزش طلا رو حساب میکنن

اره کاربری گ گفت ۲۰ میلیون واقعا کم بود پولش 

بانک ملت میرم ببینم چی میگن 

ریسک که ندارهطلا پیش بانک محفوظهفقط مبلغش اصلا منطقی نیس خیلی کمه

ن تواین اوضاع ج ن گ 

اره کاربری گ گفت ۲۰ میلیون واقعا کم بود پولش بانک ملت میرم ببینم چی میگن

بانک ملی یا تجارت ملت توسعه تعاون سوال بپرس ، اگه  برنامه هوش مصنوعی داری ازش سوال بپرس تا حدودی راهنماییت می‌کنه 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
بانک ملی یا تجارت ملت توسعه تعاون سوال بپرس ، اگه برنامه هوش مصنوعی داری ازش سوال بپرس تا حدودی راه ...

من ندارم توروخدا اگ داری میش برام بپرسی؟ من کلا حتی ف یلرشکن هم روگوشیم ندارم 

من ندارم توروخدا اگ داری میش برام بپرسی؟ من کلا حتی ف یلرشکن هم روگوشیم ندارم

با ۴۰ گرم طلا در بانک ملی ایران چقدر وام می‌دن؟

- نوع وام: وام با وثیقه طلا (بدون ضامن)

- بانک ارائه‌دهنده: بانک ملی ایران (شعبه کارگشایی)

- نحوه پرداخت: بدون اقساط ماهانه — کل مبلغ وام + سود در پایان دوره یک‌جا پرداخت می‌شه

- مدت بازپرداخت: معمولاً ۳ تا ۶ ماهه

---

💰 مبلغ وام برای ۴۰ گرم طلا

- بانک ملی حدود ۷۰٪ تا ۸۰٪ ارزش روز طلا رو وام می‌ده

- قیمت روز هر گرم طلا حدود ۲.۸ میلیون تومان (شهریور ۱۴۰۴)

- ارزش کل طلا: ۴۰ × ۲.۸ = ۱۱۲ میلیون تومان

- مبلغ وام قابل دریافت: حدود ۷۸ تا ۸۵ میلیون تومان

- سود وام: حدود ۱۸٪ تا ۲۲٪ (بسته به نوع وام و مدت)

---

📌 مدارک لازم

- کارت ملی و شناسنامه

- طلا (ترجیحاً طلای زینتی یا آب‌شده با عیار مشخص)

- فاکتور خرید (در بعضی شعبه‌ها لازم نیست)

- حضور شخص

متقاضی در شعبه کارگشایی

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
با ۴۰ گرم طلا در بانک ملی ایران چقدر وام می‌دن؟- نوع وام: وام با وثیقه طلا (بدون ضامن)- بانک ارائه‌د ...

مرسی عزیزم 💚💚