2777
2789
عنوان

مهریه ی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست
بعد مرد ها غالبا میمتونن زندگیشون رو از نظر مادی جمع کنن اما خانم هایی که (شاغل نیستن) معمولا مشکل د ...

شاغل هم باشن

یه خانواده میشناسم.هردو استاد دانشگاه رابطه بسیار عالی 

زمین رو دانشگاه میده فکر کنم بنابراین زمین به نام آقا بوده ولی هردو باهم پول میگذارن میسازن 

که یهو آقا فوت میشه  بچه هاش بزرگ بودن

پدرشوهر بیشتر خونه رو میگیره 

و .....

جریان براق سالها قبله البته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط یه احتمال هست زیاد یا کم اصلا اهمیت نداره شما بگو ۵ درصد احتمال داره زودتر فوت بشه.....میدون ...

می‌دونم آخه اگه طرز فکر اینه که شوهر اول بمیره اونم پنج درصد 

خب باید به اینم فک کنیم اگه زن ناسازگار باشه چی ؟

ب دولت نمیرسه ها

چرا اگر هیچ وارثی نباشه و خانواده هم نداشته باشه 

دولت میبره 

میگم فکر کنم 

اما چیزی که مهمه اینه که چیز زیادی قرار نیست به دست خانمش برسه

می‌دونم آخه اگه طرز فکر اینه که شوهر اول بمیره اونم پنج درصد خب باید به اینم فک کنیم اگه زن ناسازگار ...

متاسفانه بله اینم هست قبول دارم

البته کلا با مهریه خیلی بالا مخالفم واقعیتش خودمم

منطقی نیست با این قیمت سکه

ولی به هرحال باید باشه 

چرا اگر هیچ وارثی نباشه و خانواده هم نداشته باشه دولت میبره میگم فکر کنم اما چیزی که مهمه اینه که چی ...

خب اگ پدرومادر نداشته باشه اگ برادر یا خواهر داشته باشه خودش میتونه تو وصعیت بنویسه جانم یا خواهرزاده فلان ننویسه هم اونا میگیرن

اگ زن نداشته باشه

و اگه هیچکدوم نداشته باشه دولت میگیره دیگ

خیلی برام عجیبه خیلییی هااااچرا خانوم ها تو ایران طرز فکرشون اینه که اول شوهر میمیره یعنی انگار مرد ...

چون قانونمون ناقص و مشکل داره....

چون یه زن شوهرش بمیره و ازخودش مال و اموالی نداشته باشه اواره میشه....