2777
2789
عنوان

مهریه ی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست
اگ نمرد چی

در هر حال قانون نمیزاره زن کل مهریش رو بگیره 

مثلا فرض کن ۵۰ سکه مهرش باشه 

سالی یک سکه  

۵۰ سال طول میکشه  ....من خودم باشم بیخیال میشم و نمیگیرم 

اینکه میگم  مهریه ی زیاد  فقط برای همون چند درصد کوچیکه خدای نکرده 

ولا عملا گرفتن مهریه غیر ممکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد اگه زن ناسازگار بود چی

اولا که من موافقتی بامهریه ی بالاندارم فقط درجواب اینکه چراخانوم ها فکرمیکنن شوهراشون زودترمیمیرن گفتم بخاطر اینکه یه نقص قانونی تو مسائل مربوط به وراثت هست و تاجایی که من میدونم درحال حاضر راه دیگه ای به جز مهریه برای این مشکل نیست

اگر مسئله ی شما شخصیه و نگرانی شخصی دارید بابت مهریه کاملا حق میدم بهتون چون خلا های قانونی زیاااااااد داریم تو مسائلی مثل ازدواج و مهریه و وراثت و حتی قوانین قصاص و....

من صرفا مسئله رو از دیدقانونی گفتم

درضمن درعمل تاجایی که من دیدم مهریع‌رو انقدر ریز ریز‌ کم قسط بندی میکنن که مبلغش برای هردوطرف خیلی ناچیز میشه،ناسازگاری روهم بااشنایی قبل از ازدواج و مشاوره پیش از ازدواج میشه متوجهش شد

اولا که من موافقتی بامهریه ی بالاندارم فقط درجواب اینکه چراخانوم ها فکرمیکنن شوهراشون زودترمیمیرن گف ...

پس بفرمایید همه ی اینهایی که طلاق گرفتن همه سنتی بودن و هیچکس شناختی نداشته 

پس بفرمایید همه ی اینهایی که طلاق گرفتن همه سنتی بودن و هیچکس شناختی نداشته

جناب من احساس میکنم‌شما تو زندگی شخصی تون گره ها درگیری ها‌ومسائل زیادی دراین مورد دارید،حالا یاتجربه ی تلخی داشتید یاترسیدید که هرکس هرچی بگه فقط بخشی از حرفاش رو میبینید و به بقیه ش توجه نمیکنید

لزومی‌نمیبینم‌باچنین فردی مکالماتم‌رو ادامه بدم،بهترین هارو براتون ارزو میکنم💫نورو ارامش سهم زندگیتون باشه