2777
2789

جدیدا فهمیدم خواهرم اونقدر منو دوست نداره و بهش هم گفتم که تو اصلا باهام صمیمی نیستی منو پیش دوستت خورد کردی ولی اینو گفتم گریه کردم و اون بخدا قسم هیچ اهمیتی نداد و الان ۵ روزه صحبت نکردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی با وجود شلوغی دوروبرت میفهمی چقد تنهایی هیچکس حتی پدر ، مادر ، شوهر ، بچه ، تو رو صد در صد دوس ...

دقیقا و این خیلی غمگینه قبلا کل سرمایه ام رو خانواده ام قرار داده بودم ۱۰۰ خودمو میزاشتم براشون 

ولی الان دارم شک میکنم

دقیقا و این خیلی غمگینه قبلا کل سرمایه ام رو خانواده ام قرار داده بودم ۱۰۰ خودمو میزاشتم براشون ولی ...

همین حمایت زیاد ادم ها رو پررو و پرتوقع میکنه.

یکی میشه همه کاره 

یکی هیچ کاره و خودخواه و حق به جانب 

مشکل از روش تربیتی پدر مادرت هست متاسفانه

خودت هم البته با مسئولیت پذیری زیاد بهش زیادی حق دادی و دیگه شخصیتش شکل گرفته

نگران نباش منم خواهرم جاری ام 

شوهرش پر کرده با دوستش دیشب ریختن سر شوهرم زدنش تمام لباساش پاره شده همه گردنش جای چنگ با چوب و اینا زده روی دست و پاش

اینم خواهر ریدم تو هر چی خواهری که از دشمن بدتره

وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏

همین حمایت زیاد ادم ها رو پررو و پرتوقع میکنه.یکی میشه همه کاره یکی هیچ کاره و خودخواه و حق به جانب ...

چی بگم من همه کاره هم نبودم در واقع همیشه زیادی مهربون بودم و در همون حد انتظار داشتم ولی آدم از خواهر خودشم نباید انتظار داشته باشه چه برسه به غیر