2777
2789
عنوان

فقط کسایی که با خواهرشون زیاد صمیمی نیستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
نگران نباش منم خواهرم جاری ام شوهرش پر کرده با دوستش دیشب ریختن سر شوهرم زدنش تمام لباساش پاره شده ه ...

واییی من و خواهرم مجردیم متاسفانه بمیرمم باید ریختشو ببینم و حالم واقعا بده فک کنم برم بمیرم یا ازدواج کنه راحت بشیم هر دو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من هم از حسادت پیش فامیل بدگویی میونه دیگه شش ماهه قطع رابطه با مادر و خواهرم قصد رابطه باهاشو ...

حق داری ولی شما متاهلی من و خواهرم مجردیم و تو یه خونه ایم این باعث میشه حتی نتونم قطع رابطه کنم

برو تاپیک منو بخون را موضوع حتما بیاین زندگیت عوض میشه

دارم میخونم میدونی تجربیات آدما باعث میشه عزت نفس پایین داشته باشن 

من یه کسی رو هم دوست داشتم اونم دوسم نداشت و کلی تحقیرم کرد و روی تحقیر شدن خیلی حساسم بخاطر همین زیاد واکنش دادم

واییی من و خواهرم مجردیم متاسفانه بمیرمم باید ریختشو ببینم و حالم واقعا بده فک کنم برم بمیرم یا ازدو ...

منم مثل تو همه کار واسه خواهرم کردم من بزرگم

ولی اگه از من میشنوی هیچ وقت در حق هیچ کس غیر از خودت خوبی نکن

من الان مامان و بابام طرف اون هستن

من امروز قسم خوردم تا زنده ام هیچ وقت نه به بابام نه به مامانم زنگ نمیزنم