فک کنید ادم ارومی هستید و خیلی اهل جمع نیستید با پسری تو رابطه این که اجتماعیه اهل دورهمی .خسیس نیست توجه و محبت داره با خانوادش اشنات کرده اما زودجوش باشه و لجباز.واقعا نمیدونم باید چیکار کنم گاهی وقتا دلم میخواد کلا قید ازدواجو بزنم یه وقتا هم میگم نه دوباره تنها بشی یادت میفته که نبود کسی تو زندگیت سخته.اما ارامش تنهایی یه چیز دیگس
بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️. ✨️ (یک کاربری برای دونفر ) **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تو تنهایی حالم بهتره هرچند شاید گاهی کسل کنده باشه اما ارامش داره
مگه نمیگی آرامش دوست داری میخوای چیکار آدمی که عصبیه هی قاطی کنه هی تو استرس بگیری ، فقط خوبی هاش رو نبین که عزیزم، درسته همه بدی هم دارن ولی ببین خودت میتونی این استرس رو تحمل کنی یا نه
بله ولی دوسال پیش با این قا اشنا شدم و دوستیم باهم ولی نمیدونم چرا جدیدا اینقدر دو دلم
خیلی سخته دو دلی 😵💫🙁
بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️. ✨️ (یک کاربری برای دونفر ) **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱
نه تو بهش بگو الان دارم میگم که نگی نگفتی بعد ازدواجم کوتاه نیا همون اول اگه خواست محدودت کنه یاد اوری کن بهش حرفاتو دیگه حا میفته براش که همسرته نه اقا بالاسرت