2777
2789
عنوان

ازدواج یا تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 59 پست

من خودم به شخصه اگه فرهنگش و شرایطشو داشتم تنهایی رو انتخاب میکردم ولی با توجه به شرایطی که داشتم ازدواج بهتر بود ‌.باید به فرهنگت نگا کنی عزیزم ببینی مستقل شدن دختر مجرد عیب نداره ازادی و شغل داشته باشی و خانوادتم اوکی باشن سطح فرهنگ اطرافت قدرت پذیرش اینو داشته باشه تنهایی رو انتخاب میکنم.  

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به شخصه اگه فرهنگش و شرایطشو داشتم تنهایی رو انتخاب میکردم ولی با توجه به شرایطی که داشتم از ...

منم تو تنهایی حالم بهتره هرچند شاید گاهی کسل کنده باشه اما ارامش داره

28

پس سنت برای ازدواج مناسبه اگه شرایط مجردی نداری و کسی هست مناسب ک دلت رضایت بده ازدواج کن😍🌹

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱

منم تو تنهایی حالم بهتره هرچند شاید گاهی کسل کنده باشه اما ارامش داره

دقیقا🥲🥲

خودت بی عیبی. همه عیب هایی دارن. تلاش کن ارومش کنی بیین میتونی اگه پیشت اروم شد. خوبه.

دقیقا چون خودمم توی بحثا و اختلافات مقصرم دارم کار میکنم روی خودم ولی نمیدونم ارزش شو داره؟