2777
2789

سلام من دیشب یه دعایی خوندم که امام زمان و خواب ببینم بعدش گفتم اقا بهم بگو به حاجتم میرسم یانه شب خواب دیدم یکی ازم درباره روضه حضرت ابوالفضل پرسید میگم میتونه یه نشونه باشه یعنی بگه به حضرت ابوالفضل توسل کن تا حاجتت برآورده بشه

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

یه روضه حضرت ابوالفضل بگیرید حاجت روا بشید ان شاء الله

میشه به جای روضه نماز بخونم هدیه کنم بهشون 

حمدم براتون خوندم🩷

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

روضه ی ۱۳ معصوم 

توسل به حضرت امام زمان ( عج ) به عنوان امام زنده ، خواندن یس و هدیه به مادرش جناب نرگس ( س ) 

سایر امامزادگان مثل حضرت ابوالفضل حضرت زینب حضرت معصومه و غیره 

یا حتی روضه ی جناب مسلم بن عقیل 

میشه به جای روضه نماز بخونم هدیه کنم بهشون حمدم براتون خوندم🩷

آخی ممنونم ازتون عزیزم، چرا نشه ، به نظر منم توسل به حضرت ابوالفضل اومد، میتونید نماز بخونید و روضه تصویری مثلا این روضه خونها مثل حاج محمود کریمی یا ..از تو نت پیدا کنی تنهایی تو خلوت برای خودتون گوش کنید و دوقطره اشک اگر اومد چه بهتر بعدشم عرض حاجتتون بهشون

میشه به جای روضه نماز بخونم هدیه کنم بهشون حمدم براتون خوندم🩷

روضه س خیلی هزینه داری در خفا روضه رو گوش کن یا ببین 

من خیلی لذت بردم از روضه ی حاج محمود کریمی ۱۹ دقیقه س ( ا لش اینو میگه وارد شریعه شد )

آره روضه ی ۱۳ معصوم توسل به حضرت امام زمان ( عج ) به عنوان امام زنده ، خواندن یس و هدیه به مادرش جنا ...

خیلی ممنونم عزیزم

براتون حمد خوندم🧡

بله میشه یه نماز حاجت بخون ۲ رکعت نماز حاجت میخوانم هدیه به حضرت ابوالفضل ( و مادرش ) قربه الی الله

چشم حتما

آخی ممنونم ازتون عزیزم، چرا نشه ، به نظر منم توسل به حضرت ابوالفضل اومد، میتونید نماز بخونید و روضه ...

خیلی ممنونم ازت انشاالله خدا بهت خیر دنیا و اخرت بده 🩷🩷🩷

بله درسته

💚برات حمد خوندم 

روضه س خیلی هزینه داری در خفا روضه رو گوش کن یا ببین من خیلی لذت بردم از روضه ی حاج محمود کریمی ۱۹ د ...

اها باشه انشاالله خدا بهت خیر دنیا و اخرت بده 🥰💞