دوستان من و جاریم هر دو بارداریم یک هفته فرق داریم از اول مادرشوهرم انقد دوست داشت که بچه داشته باشیم مخصوصا برای جاریم چون یکم سنش بالا بود هی بهش تیکه مینداخت باید بچه بیاری هی میگفت براشون این کارو میکنم اون کارو میکنم الان که بچه هامون تو این یکی دوروز به دنیا میان حتی یه جفت جوراب نگرفته براشون هیچی این بماند حتی آزمون خبر نمیگیره چیزی لازم دارین حتی اصلا سر نمیزنه درحالی که قبل بارداری هر روز خونه مابود
شوهرم هروقت میاد وقتی میبینه چیزی گرفتم برای دخترم میپرسه مامان گرفته براش میگم نه متوجه میشم خیلی ناراحت میشه ☹️
به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربهشون کردم درد میکنه... 💔🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل خانواده شوهر منمن که تو این سالها یاد گرفت هیییییچ کاری براشون نکنمتوقعی هم ازشون نداشته باشه
تازه خیلی هم ادعاشون میشه هی میگه بچه ها بیان براشون این کار میکنم الان پسرم3سالشه تا الان هیچی نخریده براش هیچ وقتم عیدی نداده بهش با اینکه اولین نوه ش بود
به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربهشون کردم درد میکنه... 💔🙃