2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خيلي خسیسن

171 بازدید | 17 پست

دوستان من و جاریم هر دو بارداریم یک هفته فرق داریم از اول مادرشوهرم انقد دوست داشت که بچه داشته باشیم مخصوصا برای جاریم چون یکم سنش بالا بود هی بهش تیکه مینداخت باید بچه بیاری هی میگفت براشون این کارو میکنم اون کارو میکنم الان که بچه هامون تو این یکی دوروز به دنیا میان حتی یه جفت جوراب نگرفته براشون هیچی این بماند حتی آزمون خبر نمیگیره چیزی لازم دارین حتی اصلا سر نمیزنه درحالی که قبل بارداری هر روز خونه مابود 

شوهرم هروقت میاد وقتی میبینه چیزی گرفتم برای دخترم میپرسه مامان گرفته براش میگم نه متوجه میشم خیلی ناراحت میشه ☹️

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جوری نگو‌شوهرت ناراحت بشەذوق دارە برا نینی بگو حتما دستش تنگە از اون انتظار نداشتە باشیم هرچی ...

شوهرم خودش میدونه مادرش خسیسه ازین بیشتر نارحت میشه وگرنه اصلا دست تنگ نیستن 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

آدم اینجور مواقع انتظارشم بیشتر میشه

یه جوراب حداقل میگرفت که خوشحالیشو نشون بده

به شوهرت چیزی نگو اون نمیتونه بره به مامانش بگه شماهم چیزی بخرید، ولی خب مثلا بگید فلانی اینو واسه نوه ش خریده یا واسه عروسش خریده شاید حواسش نباشه و بخره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

مثل خانواده شوهر منمن که تو این سالها یاد گرفت هیییییچ کاری براشون نکنمتوقعی هم ازشون نداشته باشه

تازه خیلی هم ادعاشون میشه هی میگه بچه ها بیان براشون این کار میکنم الان پسرم3سالشه تا الان هیچی نخریده براش هیچ وقتم عیدی نداده بهش با اینکه اولین نوه ش بود

اخه عزیزم منم مادرشوهرم هیچی برام نخرید هیچی جتی کادو تولد برا نوش نگرفت

بخدا اینم حتی هیچ وقت هیچ کدوم از عیدا به پسرم عیدی نداده

اخه عزیزم منم مادرشوهرم هیچی برام نخرید هیچی جتی کادو تولد برا نوش نگرفت

بخدا اینم حتی هیچ وقت هیچ کدوم از عیدا به پسرم عیدی نداده

مگه اون باید بگیرههنوز که بدنیا نیومدن ول کن بابا حساس نباش

اخه خیلی ادعا داره رفته پیش فامیلاش گفته به من چه مادرای خودشون باید به فکر دختراشون باشن این ناراحتم میکنه