2777
2789
عنوان

دوستم به شدت خودشیفتس

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زودتر باهاش قطع ارتباط کن

ببخشید مي پرسم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 🥲 قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 

بعد مدتی یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 

شما جاي من بودین ناراحت میشدین 🥲 

ببخشید مي پرسم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذ ...

عزیزم...

ناراحت که بله ولی خب همه اینا نشونه اینه که این آدم مناسب دوستی با شما نیست

دلایل مختلفی هم میتونه داشته باشه اما حالا که این رفتارا رو ازش دیدین دیگه نباید ارتباط داشته باشین

واقعا دلیلی وجود نداره که بخواین با کسی که اندک ارزشی برای کارتون قائل نیست دوست بمونید

مطمئنم آدمای خیلی خیلی بهتری وجود دارن که برای دوستی با شما به دنیا اومدن🙂✨️

عزیزم...ناراحت که بله ولی خب همه اینا نشونه اینه که این آدم مناسب دوستی با شما نیستدلایل مختلفی هم م ...

آخه مگه من چی کارش کردم 😭 جز خوبی و محبت و احترام 

آخه مگه بده به یاد هم بودن 

آخه مگه من چی کارش کردم 😭 جز خوبی و محبت و احترام آخه مگه بده به یاد هم بودن

معلومه که بهش محبت کردی

ولی واقعیت تلخی که وجود داره اینه که همه آدما لیاقت محبت و خوبی ندارن

شما ممکنه ۱۰۰ خودتو برای یه نفر بذاری ولی اون حتی تلاشی هم برای جبران محبتت نکنه

نمیدونم چرا بعضی از آدما نسبت به مهربونی بقیه بی توجهن ولی چیزی که میدونم اینه که اگه خودشون مهر و لطف ما رو نمیخوان پس لزومی نداره که بهشون محبت کنیم

معلومه که بهش محبت کردیولی واقعیت تلخی که وجود داره اینه که همه آدما لیاقت محبت و خوبی ندارنشما ممکن ...

به نظر شما حرف بدی زدم گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد 🥲؟