2777
2789
عنوان

کار اداری یا ارایشگری

138 بازدید | 16 پست

سلام خانما 

میشه نظر بدید برم ناخن کاری یاد بگیرم یا کلا ارایشگری 

یا بمونم سر کارم شرکت خصوصیه ۹ تا پنج هر روز 

مرخصی اینا کمه 

کلافم کرده نمیدونم برم یا بمونم ماهی ۱۸ میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ناخن کاری و مزه و اینا انقد زیاد شده مخصوصا ناخن موادش و وسایلشم گرونه درامد ندارن همون تو کار خودت بمون اون عاقبتیه و حقوق ثابته میتونی روش حیاب کنی وامی چیزی بگیری 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چراا

برو آرایشگرها تازه کار نه حرفه ای ببین ماهی ۴ ۵ تومن در میارن اونم ناخن کار .همین کار بمون هفته ای یکی دو تا ناخن هم قبول کن ببین کارش چطوره میگیره درآمد داره دوست داری بعد این کار ۱۸ تومنی رو ول کن اگر آرایشگری چند ماهی تونستی هر ماه ۳۰ بدست بیاری

بشدت زیاد شده

اوناییکه درامدشون زیاده مشتری زیاد دارن وگرنه جدیدها نه

از هر ۱۰نفر اطرافم ۸تاشون رفتن یه لاین ارایشگری و بیکارن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

شرکت بمون 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

من ناخن کاری رفتم بدرد نخور برام 

تازه کار کسی قبول نداره

برکت هم نداره 

حلال هم نیست 

اشتباه کردم 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

تو طولانی مدت و شغلی که برای یه عمر بخوای به نظرم ارایشگری چون روحیه ادم شاد تر میشه و بهتره تا محیط های رسمی و خسته کننده ی اداره .

اما اگه برای درامد و پول میخوای و یه مدت کوتاه واسه رسیدن به یه هدف خاص میخوای کار کنی مثلا برای ماشین خریدن یا خونه خریدن کار میکنی اداره بهتره چون راحت تر میتونی وام بگیری و از همون اول درامد داری .

ولی ارایشگری ممکنه تا یکی دو سال اول درامد چندانی نداشته باشی 

بعد فکر کنم تا سالن نزنی و پروانه کسب نگیری نتونی وام بگیری.

اما برای طولانی مدت  اگه کارت حسابی تو ارایشگری بگیره قطعا ارایشگری چون در اینده میتونی سه برابر کارمندی در بیاری

ماشین دارم ولی خستم از اداره

حق داری منم اصلا واسه طولانی مدت نمیتونم کل روزای عمرمو  تو شرکت ها و اداره جات تصور کنم 

من اگه جای تو بودم یه کاری رو واسه سرگرمی لابه لای کار اداریم انجام میدادم مثل انلاین شاپ یا تولید یه چیزی . یا ارایشگری یا اصلا نجاری ، خیاطی ، طراحی لباس ، قنادی و ...

بعد از همون سرگرمیم سعی میکردم بفروشم و یه درامدی کسب کنم ، هر وقت درامدت از سرگرمیت حداقل به شیش هفت تومن رسید به نظرم از اداره  بیا بیرون و رو کار ازادت وقت بذار 

چون همه چیزم پول نیست به خدا ، لذت بردن از کار و زندگیم خیلی مهمه