2777
2789

ندارم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

یه قرعه کشی دارم ماهی ۴۰تومن...۱۲۰۰درمیاد😩😆

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انداز میخای چیکار

همین ک تو صبح میخابی و شوهرت میره پول در میاره

یعنی یک هیچ بردی😜😜😜😜😜

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

مثلا ميگم ١٠٠تومن بديد وقتي بهم پول دادن رو ٣٠تومن اخرش هيچ حسابي نميكنم به٣٠كه  رسيد موجودي ميگم پول ندارم 

اين روند ادامه داره 😂
١٠٠كه ميدن مدت مشخص نداره هرچند وقتي كه تمام شد حالا چه ٣روز چه يكماه چه يكسال 

خاااااااک کل پس اندازم ۴۰۰ هزاره. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
پس انداز میخای چیکار همین ک تو صبح میخابی و شوهرت میره پول در میاره یعنی یک هیچ بردی😜😜😜😜😜

وقتي به ننگي دستت ميدن خيلي بده يا وقتي هوس يك چيزي ميكني ميگن لازم نداري اگه خودت پول داشته باشي ميخري هرچي بخواي بعدم اومدو چندسال ديگه انداختنت بيرون دستت به كجا بنده خواهرم؟

اره واقعا بگین چجور پس انداز میکنین من جمع میکنم ذره ذرع اما یدفعه میرم همرو ب باد فنا میدم

بریز تو قلک بعد چند ماه بزن به حسابت. کارت عابر بانک این خیابان بزن بشکن  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"