2777
2789
وقتي به ننگي دستت ميدن خيلي بده يا وقتي هوس يك چيزي ميكني ميگن لازم نداري اگه خودت پول داشته باشي مي ...

وا!!!

چه پررو

تو خانواده ما که هر کی شاغل نیس حقوق شوهرش دستشه😒

بعدم اینجوری فک نکن یعنی چی بندازنت بیرون!!!!مگ دس خودشه زن بگیره بندازه بیرون!!

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اره واقعا بگین چجور پس انداز میکنین من جمع میکنم ذره ذرع اما یدفعه میرم همرو ب باد فنا میدم

من حتي پنجاه هزار دستم ميومد ميرفتم سريع دلار ميگرفتم برام موند وگرنه پول ايراني باشه خرج ميكنم همش دويست دلار جمع كردم واسه عيد رفتم واسه خودم دستبند خريدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماهیانه یه پولی رو پس انداز میکنم ، به شوهرم میگم واسه ماهیانه بچه ها کنار میزارم ولی تو بانک بنام خودم حساب باز کردم تقریبا ۸ سال هست یه ۸ یا ۹ میلیونی شده ، پول عیدی یا کادو یا هر چیزی هم که باشه میزارم روش

ماهي دويست؟؟؟؟

نه ماهیانه نیس.مثلا پول ک میگیرم نصفشو میزارم کنار پس اندازشه بقیه اشو میزارم کیفم...الان فعلا دویست دارم😂. یا مثلا کادو روز زن ولنتاین یاچیزای دیگه ب شوهرم میگم یا طلا بگیر یا پول بده ک پس اتداز باشه برام مثلا لباس و اینجورچیزا میگم نباشه .

البته جز طلاهام.

یه 
من ماهیانه یه پولی رو پس انداز میکنم ، به شوهرم میگم واسه ماهیانه بچه ها کنار میزارم ولی تو بانک بنا ...

من شوهرم خرج کردنش ملسه

بفهمه پول ی جا داریم سریع فاتحشو میخونه

بچه ها کسی وام خوب سراغ داره

ک سودش پایین باشه

مثلا بانک قرض الحسنه مهر

پنج ملیون میزاری ده تومن بهت وام میده با سود چهار درصد

اما لعنتی ب ضامن خیلی گیر میده

من دهتا ضامن بردم حتما باید دسته چک داشته باشن فیش حقوقی جدا بیارن کوفت بیارن دردبیارن

مثلا حساب بلند مدت یک ساله. چند تا بانک رو بپرس تحقیق کن. الان بانکها ۱۵% سود میدن

رفتم سوداشون پایینه

اونموقع ک ۲۴ درصد سود میدادن خیلی حال میداد

حالا من میخام ی وام بگیرم

پولشو بزارم سپرده از سود خود وامه و ماهیانه خودم قسطاشو بدم

اما چ وامی و چ بانکی ک سودش کم باشه