اره واقعا بگین چجور پس انداز میکنین من جمع میکنم ذره ذرع اما یدفعه میرم همرو ب باد فنا میدم
من حتي پنجاه هزار دستم ميومد ميرفتم سريع دلار ميگرفتم برام موند وگرنه پول ايراني باشه خرج ميكنم همش دويست دلار جمع كردم واسه عيد رفتم واسه خودم دستبند خريدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ماهیانه یه پولی رو پس انداز میکنم ، به شوهرم میگم واسه ماهیانه بچه ها کنار میزارم ولی تو بانک بنام خودم حساب باز کردم تقریبا ۸ سال هست یه ۸ یا ۹ میلیونی شده ، پول عیدی یا کادو یا هر چیزی هم که باشه میزارم روش
نه ماهیانه نیس.مثلا پول ک میگیرم نصفشو میزارم کنار پس اندازشه بقیه اشو میزارم کیفم...الان فعلا دویست دارم😂. یا مثلا کادو روز زن ولنتاین یاچیزای دیگه ب شوهرم میگم یا طلا بگیر یا پول بده ک پس اتداز باشه برام مثلا لباس و اینجورچیزا میگم نباشه .