سلام.من چون فرصت زیاد داشتم یه نگاهی هم به کتابای درسی انداختم.کنکوری رو پوران پژوهش رو انتخاب کردم.کتاب های خوبی بودن ولی توشون غلط هم داشتن که بیشتر ناشی از ویراستاری بد بودن.اگر رشته لیسانستون تاریخ بوده خودتون می تونید ایراداتشون رو تشخیص بدین.
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منابع خیلی زیاده.برای یک درس فقط 20 تا منبع بود حدودا با 10 تا تکمیلی
منم رشته کارشناسیم نبود ولی چون خیلی تاریخ دوست داشتم تمام منابع رو خریدم که همه رو بخونم.البته تو کنکور ارشد زبان هم خیلی تاثیرگذار هست اگر زبانتون خوب باشه. چه گرایشی رو می خواین بخونین؟
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من سال 93 قبول شدم و واقعا زبان برام خیلی تاثیر گذار بود. تو این رشته موقع امتحان باید دروس تمام گرایش ها رو بخونید حتی اگر اون گرایش رو نخواید.مثلا اصلا گرایش انقلاب اسلامی رو نمی خواین انتخاب کنید ولی باید دروس مربوط بهش رو بخونید و به سوالاتش تو کنکور جواب بدید.پراکنده خوانی نکنید.دوره دوره جلو برید
یعنی این جوری نباشه که یه کم از صفویه بخونین بعد برین سراغ هخامنشیان بعد تاریخ جهان دوباره یه کم صفویه.هر دوره رو تمام کنید بعد برین سراغ دوره بعدی
اگر بخواین می تونم کتاب های پوران پژوهش رو براتون بفرستم.
هزینه مادی نداره عزیز، می تونین به جاش برای شادی روح پدرم شب های جمعه فاتحه بفرستید.کلیت منابع نه،تغییر نکرده.آخر هر کتاب نوشته از چه منبعی برای خلاصه ها استفاده شده.می تونم براتون عکسش رو تو تل بفرستم با لیست منابع خودتون مطابقت بدید.