2777
2789

سلام

من تصمیم دارم ارشد تاریخ شرکت کنم.

راجع به منابع سوال دارم.

کتابای اموزی کدوم موسسه مناسبه؟

چون منابع خیلی زیاد و متعددن .

همخ رو نمی شه خوند

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام

سلام.من چون فرصت زیاد داشتم  یه نگاهی هم به کتابای درسی انداختم.کنکوری رو پوران پژوهش رو انتخاب کردم.کتاب های خوبی بودن ولی توشون غلط هم داشتن که بیشتر ناشی از ویراستاری بد بودن.اگر رشته لیسانستون تاریخ بوده خودتون می تونید ایراداتشون رو تشخیص بدین.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.من چون فرصت زیاد داشتم  یه نگاهی هم به کتابای درسی انداختم.کنکوری رو پوران پژوهش رو انتخاب ...

منابع خیلی زیاده.برای یک درس فقط 20 تا منبع بود حدودا با 10 تا تکمیلی

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
منابع خیلی زیاده.برای یک درس فقط 20 تا منبع بود حدودا با 10 تا تکمیلی

منم رشته کارشناسیم نبود ولی چون خیلی تاریخ دوست داشتم تمام منابع رو خریدم که همه رو بخونم.البته تو کنکور ارشد زبان هم خیلی تاثیرگذار هست اگر زبانتون خوب باشه. چه گرایشی رو می خواین بخونین؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
منم رشته کارشناسیم نبود ولی چون خیلی تاریخ دوست داشتم تمام منابع رو خریدم که همه رو بخونم.البته تو ک ...

ببخشید چون کسی جواب نداد رفتم

هنوز گرایش رو تصمیم قطعی نگرفتم.کلا خیلی تاریخ رو دوست دارم

یعنی واقعا تمام منابع رو خوندید؟ آفرین

زبان بله خیلی مهمه حتما خوب می خونم ان شاالله

اگر هرنکته ای برای کنکور به ذهنتون می رسه ممنون می شم بگید

من سال 93 قبول شدم و واقعا زبان برام خیلی تاثیر گذار بود. تو این رشته موقع امتحان باید دروس تمام گرایش ها رو بخونید حتی اگر اون گرایش رو نخواید.مثلا اصلا گرایش انقلاب اسلامی رو نمی خواین انتخاب کنید ولی باید دروس مربوط بهش رو بخونید و به سوالاتش تو کنکور جواب بدید.پراکنده خوانی نکنید.دوره دوره جلو برید

من سال 93 قبول شدم و واقعا زبان برام خیلی تاثیر گذار بود. تو این رشته موقع امتحان باید دروس تمام گرا ...

پراکنده خوانی نکنم یعنی چی عزیزم؟

بیشتر توضیح می دی؟

یعنی این جوری نباشه که یه کم از صفویه بخونین بعد برین سراغ هخامنشیان بعد تاریخ جهان دوباره یه کم صفویه.هر دوره رو تمام کنید بعد برین سراغ دوره بعدی

اگر بخواین می تونم کتاب های پوران پژوهش رو براتون بفرستم.

اگر بخواین می تونم کتاب های پوران پژوهش رو براتون بفرستم.

ممنون عزیزم

ببخشید هزینه اش

هزینه مادی نداره عزیز، می تونین به جاش برای شادی روح پدرم شب های جمعه فاتحه بفرستید.کلیت منابع نه،تغییر نکرده.آخر هر کتاب نوشته از چه منبعی برای خلاصه ها استفاده شده.می تونم براتون عکسش رو تو تل بفرستم با لیست منابع خودتون مطابقت بدید.

ممنون عزیزم

خیلی مهربونی

خدا پدرتو رحمت کن. فاتحه که چشم حتما.

ولی بدون هزینه هم نمی شه.

عزیزم یه شماره به من می دین؟برای هماهنگی؟

هزینه مادی نداره عزیز، می تونین به جاش برای شادی روح پدرم شب های جمعه فاتحه بفرستید.کلیت منابع نه،تغ ...

ممنون عزیزم

خیلی مهربونی

خدا پدرتو رحمت کن. فاتحه که چشم حتما.

ولی بدون هزینه هم نمی شه.

عزیزم یه شماره به من می دین؟برای هماهنگی؟