2777
2789
عنوان

تا به حال یهویی رفتین سفر😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 48 پست

همیشه خوش باشین عزیزم🤍،من یکبار شهرستان بودم رفیقم زنگ زد میای بریم مشهد فقط بگو آره یا ن گفتم مامان فلانی میگه با هم بریم مشهد مامانم گفت برین گفتم آره و همین ک برگشتم با هم رفتیم🫤😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به کیف کردم 

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

17فروردین بود ساعت 11 اداره بودم  تازه از سفرهای عید اومده بودیم

خواهر دوستم کارمند آژانسه زنگ زد بلیط های رفت کیش خیلی ارزونه چون پروازها خالی میرن مسافر برگردونن ساعت 4 بلیط بگیرم برید ؟ 

3 تا خانواده سریع جمع کردیم رفتیم پسرم که از همه جا بی خبر دم مدرسه سوار شد 

اینقدر دویدم که به پرواز برسیم وقتی برگشتیم چند ساعت دنبال ماشین می گشتیم 

البته پول مفت پرواز رفت توی پول بلیط چند برابری پرواز برگشت جبران شد .

شوهر منم عاشق سفرهای یه هوایی هست یک دفعه بدون برنامه ریزی مقدمه میگه پاشین بریم اینجا من میگم نه ولی من الان کجا بریم ویلا میخواد برنامه میخواد اما بعضی اوقات هم دل به دلش میدم و میرم ولی به هرحال سفر برنامه ریزی میخواد من اهل سفر به هویی نیستم دلم میخواد از قبل برنامه چیده بشه یه مکان جایی گرفته بشه بریم ولی بازم با این حال بیشتر وقت‌ها تو ذوق همسرم نمی‌زنم میرم باهاش ولی خب سفر یه هویی سختی خودش هم داره مخصوصا اگه دور باشه مثلاً من اصفهان بخوام یه هویی برم شمال باید اونجا بیفتم دنبال جا پیدا کردن اما مسیر نزدیک به اصفهان در حد چند ساعت میرم و بیام 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
17فروردین بود ساعت 11 اداره بودم تازه از سفرهای عید اومده بودیمخواهر دوستم کارمند آژانسه زنگ زد بلی ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای چقدر باحال

چقدر باحالتر که بقیه هم پایه بودن باهاتون

همیشه از این سفرا تو همه زندگی ها باشه انشاالله