2777
2789
عنوان

تا به حال یهویی رفتین سفر😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 48 پست
ماهم از این یهویی رفتن ها داشتیم. یک سری تولد همسرم بود و شب اومد خونه گفت فردا مرخصی گرفتم، بریم ش ...

چقدر عالی 

واقعا خیلی خیلی خوش میگذره 

امیدوارم باز هم براتون پیش بیاد عزیزم

نه پیش نیومده چون همه چیمون طبق برنامه س برای مغازه همسرمم باید از قبل یکیو هماهنگ‌کنیم بمونه کلن هم ...

شوهر منم شغل آزاد داره و مغازه داره ولی خب مغازرو بست

حتی به شاگردانش زنگ زد که باز نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درستهلذتش بیشتره خیلی

اره،احساس میکنم چون تا لحظه آخر بی خبریم بهمون خوش میگذره،حالا اگه از چن روز قبلش برنامه بریزیم ممکنه کنسل بشه به دلیلی ولی این یهویی ها خیلی سریع جور میشه

اره،احساس میکنم چون تا لحظه آخر بی خبریم بهمون خوش میگذره،حالا اگه از چن روز قبلش برنامه بریزیم ممکن ...

انگار سفر با برنامه ریزی ذهن آدمو خسته میکنه

ولی اینطوری یهویی چون انتظارشو نداری باحالتره

هیمم گیلان 🥲🥲چقد دلم تنگ شدبرامن پیش نیومده تاحالا چون جفتمون خیلی ازین بقول بعضیا دقیق و خشکیم به ...

من خودم مازندران زندگی میکنم

ولی به شدت عاشق گیلانم

بعد دوسال رفتم گیلان

تا دو سال پیش سالی چندبار میرفتیم 

امیدوارم به زودی موقعیتی جور بشه که بری عزیزم❤️

من خودم مازندران زندگی میکنمولی به شدت عاشق گیلانمبعد دوسال رفتم گیلانتا دو سال پیش سالی چندبار میرف ...

من خودم گیلانیم اونجا زندگی نکردم ولی کشش شدید دارم بهش 

عزیزمم 

مرسی قشنگم ❤️ 

خوش گذشت بهتون عزیزم؟

اره عزیزم خیلی البته کل سفر و تفریح های ما یهوییه خیلی کم پیش میاد قبلش برنامه ریزی کنیم اپایل من ناراخت میشدم ک امادگیشو ندارم ولی الان دیگه ن خوشحالم میشم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖