2777
2789
عنوان

بش میگم توجه میخوام بیشتر بی توجهی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 52 پست
رفتاراش باعث شده به این نتیجه برسمکه منو فقط برا کاراش میخوادیکی باشه ک بپزه بشوره بچشو نگه دارههمین

عزیزم اینجوری فکر نکن اینکارارو مامانشم میتونست براش انجام بده یگم فرصت بده بهش خیلیم نرو سمتش 

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

فک میکنی نگفتم؟با ریزترین جزئیات میگم چی کار کنچی دوس دارمچی خوشحالم میکنهمن خیلی شور و شوق زندگی دا ...

چقدرسخته اینجور

🥲🥲

اخه اگه توجه نباشه عشق ورزیدن نباشه آدم نمیتونه ازپس سختیابربیادنمیتونه وقتی یه عالمه کارریخته سرش فکرکردن به عشق ومحبت وتوجه ای که میبینه براش راحت کنه سختیارو وکاراش روباعشق انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم وقتی اومد خونه شب شما فضای خونه رو شاد کنید از در که وارد لبخندی بزنید حالا چایی چیزی میخوره ب ...

من دختر شادی ام اکثر مواقع

وقتی دارم با ذوق یه چیزی رو تعریف میکنم و اون چشمش تو گوشیشه

بعد میگه چی گفتی؟

اون ذوق خاموش نمیشه؟

از تمام میوه ها من فقط انجیر دوس دارم،بهشم گفتم برام بگیر

باورت میشه انجیر دیگه رو به تمام شدنه

هنوز برام نگرفته؟

دل من نباید سرد شه؟

بحثم رو خوردن انجیر نی

خودمم میتونستم بگیرم برا خودم

دلم میخواست اون برام بیاره

🌟جدید نیستم🫶🏻

رفتاراش باعث شده به این نتیجه برسمکه منو فقط برا کاراش میخوادیکی باشه ک بپزه بشوره بچشو نگه دارههمین

نمیدونم والا شاید داریم اشتباه قضاوتش میکنیم

من خودمم ادم بی حوصله ای ام

یعنی حوصله اینکه صب تا شب با طرف وقت بگزرونمو ندارم

ولی اینکه ادم کلا سرد خالص باشه و هیچکاری نکنه ام نرمال نیس

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

جهنم ک محل نزاره...پول بگیر ازش ثبت نام کن باشگاه.. خوش باش واسه خودت

خیلی سعی میکنم خودم با خودم حالم خوب باشه

ولی منم یه زنم،به محبت همسرم احتیاج دارم

اگه قبلا روزی یه بار محبت میخواستم

الان نیازم یک صدم قبل شده با کاراش

رفته رفته دارم دل میکنم انگار

🌟جدید نیستم🫶🏻

من دختر شادی ام اکثر مواقعوقتی دارم با ذوق یه چیزی رو تعریف میکنم و اون چشمش تو گوشیشهبعد میگه چی گف ...

درکتون می کنم حس می کنم شما برونگرا و همسرتون درون گرا هستن.. من آقایون درونگرا دوروبر خودم دارم می دونم چی میگین اگر اینطور باشین این تفاوت تیپ شخصیتتونه که براتون سوء تفاهم ایجاد کرده وگرنه احتمالا منظوری نداره همسرتون من به این نتیجه رسیدم یه سری چیزا که کوچیک و جزئیه برا ما خانوما خیلی اهمیت داره ولی  نگاه آقایون  این نیست و اینو بی توجهی تلقی نمی کنن و قصد بد ندارن فقط ما زنا رو بلد نیستن 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

چون از شرایط ناراحتهپارتنر منم اینطوریه توجه میکنه ها یه موقعایی ک توجهش کم‌میشه گلایه میکنم همه بدب ...

بخدا اگه همون موقع که داشتم اینارو میگفتم،بغلم میکرد چهارکلمه بام حرف میزد من مشکلم حل میشد

نمیدونم بلد نیست یا نمیخواد

🌟جدید نیستم🫶🏻

واقعا مردها و زن ها تو کشور ما نیاز به آموزش دارن 

الان که همسرش دنبال محبتشه خودش و چس می کنه دو فردا دیگه که بچه بیاری و بهش توجه نکنی هزار جور شکواییه داره که تو همه توجهت بچه هاس 

آقا توجه نکنید بهون بدتره بخدا فک می کنن پادشاه مادشاهی چیزین یه مدت ببینه نازش خریدار نداره فیسش خالی میشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من دختر شادی ام اکثر مواقعوقتی دارم با ذوق یه چیزی رو تعریف میکنم و اون چشمش تو گوشیشهبعد میگه چی گف ...

من دوسال پیش کانال همسرداری تنها مسیر آرامش عضو شدم واقعا راهکاراش به کارم اومد و تو زندگی به دردم خورد قشنگ در مورد آقایون و تفاوت هاشون با ما توضیح داده بودن و راهکار داده بودن چیکار کنین 

تو ایتاس خواستی آیدیشو برات بفرستم منم تو نی نی سایت با اون کاناله آشنا شدم

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

چقدرسخته اینجور🥲🥲اخه اگه توجه نباشه عشق ورزیدن نباشه آدم نمیتونه ازپس سختیابربیادنمیتونه وقتی یه ع ...

خیلی سختمه بخدا

نمیدونم چیکار کنم،اونکه دیگه درست نمیشه

نمیخوام زندگیمو ترک کنم

ولی دارم اذیت میشم

🌟جدید نیستم🫶🏻

نمیدونم والا شاید داریم اشتباه قضاوتش میکنیممن خودمم ادم بی حوصله ای امیعنی حوصله اینکه صب تا شب با ...

اونکه تایمی نداره با من بگذرونه

من فقط چند دقیقه شو خواستم

🌟جدید نیستم🫶🏻

درکتون می کنم حس می کنم شما برونگرا و همسرتون درون گرا هستن.. من آقایون درونگرا دوروبر خودم دارم می ...

من اتفاقا درونگرام

فقط کنار همسرم برونگرا میشم

چون دایره افراد نزدیکم خیلی محدودن حرفامو فقط ب اون میگم

🌟جدید نیستم🫶🏻