2777
2789
عنوان

دیروز عمل پولیپ رحم انجام دادم

116 بازدید | 20 پست

سلام دیروز ھیسترسکوپی شدم

میتونم امروز برم حموم؟؟

از پرستارا دیروز پرسیدم یکی میگفت ارہ یکی میگفت نہ

موندم چیکارکنم 

کسایی کہ تجربہ این عملو دارن راھنماییم میکنین ممنون میشم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل قطع شدہ

برو پس دیگه اشکال نداره از الان واسه همیشه اینو بدون تو لکه بین اصلا حمام نرو واسه رحم خوب نیست پولیپ و فیبروم و هزار جور مریضی دیگه میاره

اللهم عجل لولیک الفرج  

میتونم بپرسم چند شد هزینتون؟و اینکه بار اول هست برداشتید؟

ارہ عزیزم بار اولم ھست عمل کردم

10 میلیون دکتر زیر میزی گرفت

ی 20 میلیونم ھزینہ بیمارستان شد

برو پس دیگه اشکال نداره از الان واسه همیشه اینو بدون تو لکه بین اصلا حمام نرو واسه رحم خوب نیست پولی ...

واقعا

تو بیمارستان بعد عمل اینقدر بتادین ریختن روم 

گفتم حداقل برم حموم اینا رو بشورم

بچه هم داری؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

واقعاتو بیمارستان بعد عمل اینقدر بتادین ریختن روم گفتم حداقل برم حموم اینا رو بشورم

اره بخدا من همیشه مامان بزرگم می‌گفت وقتی پریودی حمام نرو اینقدر رعایت نکردم که پولیپ گرفتم یه وقتایی ادم تا سرش نیاد حرف گوش نمیکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج