2777
2789

نمیخام از مشکلاتم بگم تا راه حل بهم بگید فقط دیگه توان ندارم هم مشکلات شدید مالی دارم هم شوهرم با خانواده ام درافتاده نمیدونم چیکار کنم از طرفی اطرافیانمو میبینم چقدر دارن راحت تر از من زندگی میکنن حسرت میخورم میگم مگه من چیکار کردم مستحق اینقدر تنهایی و سختی ام. کاش هیچ وقت دنیا نمیومدم. دیگه ایمانم داره ضعیف میشه خدا خیلی داره بهم سخت میگیره. ماه گذشته فقط یک بار میوه خریدیم الان تو یخچالم نه مرغ دارم نه سبزی نه میوه نه تخم مرغ دیگه نمیکشم. چقدرم بدهکاریم چک داریم. شوهرمم چپ میره راست میره از خانوادم بد میگه حریفش نمیشم خانواده ام ازم دورن وگرنه هیچ وقت شوهرمو نمیبردم خونشون دلم داره میترکه.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردید؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58)
من شوهرم انقدر بی جنبه ستهمیشه میگه رو من حساب نکن.بمن تکیه نکنپشتت به خانوادت گرم باشهچون فقط روابط ...

عجبا!!

بهش بگو مامانت باباتو داره 

خواهر برادراتم‌ شوهر و زنشون‌ رو دارن 

تنها کسایی ک باید مواظبشون‌ باشی من و دخترتیم

هشتاد و چند میلیون گروگان:)...
صدقه بده.وقت حساب کتاب رو برگه بالاش بنویس هوالرازق.ان شاالله از جایی که فکرشو نمیکنید خدا روزی فراو ...

انقد گیرم میترسم صدقه بدم . انقدر به خدا التماس کردم که حساب نداره

عجبا!!بهش بگو مامانت باباتو داره خواهر برادراتم‌ شوهر و زنشون‌ رو دارن تنها کسایی ک باید مواظبشون‌ ب ...

متوجه نشدم منظورت چیه؟

عجبا!!بهش بگو مامانت باباتو داره خواهر برادراتم‌ شوهر و زنشون‌ رو دارن تنها کسایی ک باید مواظبشون‌ ب ...

اصلا براش مهم نیست

تا دعوامون میشه میگه خوش اومدی

من خانوادمو دارم،تو ام برو پیش خانوادت