2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم طلاهامو فروختن

554 بازدید | 48 پست

هم خانواده من هم خانواده ی نامزدم برای ازدواج ما خیلی مخالف هستم اما ما به خاطر اینکه همو دوست داریم به زور راضیشون کردیم

الان چند روزه که فهمبدم خانواده ی نامزدم طلاهایی که برام خریده بودن رو به خاطر خریدن خونه شون فروختن ینی همه طلا هارو

توی شهر ما هم رسم هست که خانواده داماد باید چند تیکه ی مهم طلا به عروس بدن ینی کلا رسمه همه باید به عروس طلا بدن، البته مامانم به من طلا داده اما وظیفه خانواده داماد هم هست که بدن

الان خیلی ناراحتم یعنی همه ی عروسا از خانواده شوهرشون طلا گرفتن به جز من💔💔

نمیدونم دوباره برام میخرن یا نه خیلی دلم گرفت 💔

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

چه وحشتناک. بعد اینکه بهت هدیه دادن دست خودت نگه نداشتی؟

به خانوادت گفتی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تو مخالفت ازدواج میکنید همین میشه

من خیلیارو میشناسم که حتی بعد شیش سال مخالفت با هم ازدواج کردن اما خانواده شوهرشون همه چیز بهشون دادن

این شانس منه که اینا اینجورن

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

چه وحشتناک. بعد اینکه بهت هدیه دادن دست خودت نگه نداشتی؟به خانوادت گفتی؟

بهم هدیه ندادن گذاشته بودن بعد عروسی بهم بدن که الان برای خونشون فروختن همه رو

نه نگفتم

برا منم مخالف بودن هیچ طلایی نخریدن مجبور شدم بدل بندازم تو عروسیوقتی به زور رازی کردین مخالف بودن ب ...

من مامانم چند تیکه برام خریده اما خانواده دوماد هم رسمه بخرن

بعدش چیکار کردی چیزی نگفتی؟ الان رابطت خوب شده؟ 

خب اگه خودشون خریدن که چی بگم کارشون درست نبوده ولی طرف عروسشو دوست داره و با رضایت می‌ره خواستگازی بعدش دشمن میشن چه برسه به اینکه راضی نباشن بنظرم توقعت از اونارو صفر کن از شوهرت فقط توقع داشته باش 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
گوه خوردن.. برای من که همچین کاری نمیتونن بکنن.. مگه طلاهات کجا بود؟ واسه چی. چطور جرات کردن.. شوهرت ...

دست خودشون بود خودشون خریده بودم قرار بود بعد عروسی بهم بدن

شوهرم میدونه میگه خودشون خریدن من نمیتونم برم بگم چرا فروختین خب میگن پول خودمون بوده دوست داشتیم

بهم هدیه ندادن گذاشته بودن بعد عروسی بهم بدن که الان برای خونشون فروختن همه رونه نگفتم

بگو به خانوادت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم